2023-07-19 18:30:04
Φωτογραφία για Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η Έλενα Χριστοπούλου δεν είχε καμία ανάμειξη - Καθαρά δική της απόφαση να πάει στο Star

Τη Δευτέρα 17 Ιουλίου ανακοινώθηκε από το Star η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η απόφαση να αναλάβει την παρουσίαση του "Shopping Star” μετά και από την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά.

Όπως διαβάζουμε στο περιοδικό "ΟΚ!”, τα γυρίσματα για τον επόμενο κύκλο έχουν ξεκινήσει για τις παίκτριες και όχι για την παρουσιάστρια ακόμη.

Όταν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου καλέστηκε για δοκιμαστικό, η ίδια δέχτηκε με χαρά και φυσικά από τα πρώτα λεπτά όλοι ήταν σίγουροι πως είχαν βρει την ιδανική διάδοχο της Βίκυς Καγιά. Νωρίτερα μάλιστα είχε γίνει γνωστό ότι το μοντέλο και παρουσιάστρια δεν θα συνεχίσει στο "My style rocks” την επόμενη σεζόν.

Πηγή από το κανάλι της Κηφισιάς δήλωσε στο περιοδικό ότι: "Το "Shopping Star” θα έχει πολλές αλλαγές την επόμενη σεζόν".

"Το νέο αυτό επαγγελματικό βήμα ήταν καθαρά δική της απόφαση. Η Έλενα Χριστοπούλου δεν είχε καμία ανάμειξη. Παραμένουν στενές φίλες και συνεργάτιδες, αλλά για την τηλεοπτικής της καριέρα αποφασίζει πλέον μόνη της” είπε άνθρωπος από το περιβάλλον της Ηλιάνας Παπαγεωγίου.



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ