2023-07-21 16:05:28
Φωτογραφία για Σταρακά: «Τα ΕΛΤΑ χρειάζονται μείωση σπατάλης κεντρικά, όχι λουκέτο σε καταστήματα.»



Σε δήλωσή της για το κύμα λουκέτων σε σειρά καταστημάτων ΕΛΤΑ στην Αιτωλοακαρνανία και σε όλη Ελλάδα, η βουλευτής του Κινήματος, Χριστίνα Σταρακά, υπογραμμίζει τα εξής:.....

«Λουκέτο στα καταστήματα ΕΛΤΑ στην Πάλαιρο, στο Παναιτώλιο, στον Άγιο Κωνσταντίνο, στον Πλάτανο Ναυπακτίας. Στις 24 Ιουλίου, λουκέτο στα αντίστοιχα καταστήματα σε Κατούνα και Ματαράγκα. Λουκέτο και στο κατάστημα ΕΛΤΑ στο γειτονικό Κομπότι που εξυπηρετεί και περιοχές του Δήμου Αμφιλοχίας. Και ποιος ξέρει πού αλλού θα μπει λουκέτο στις υπηρεσίες ΕΛΤΑ στη συνέχεια. Όχι μόνο στην Αιτωλοακαρνανία αλλά και σε όλη την Ελλάδα.

Με λίγα λόγια: Αντί να μειώσουν τη σπατάλη, την κακοδιαχείριση και τις απευθείας αναθέσεις τύπου Πάτσηδων κεντρικά, κλείνουν καταστήματα στην Περιφέρεια ερημώνοντάς την ακόμα περισσότερο. Αυτή είναι η κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Είχε πει ο κ. Μητσοτάκης προεκλογικά στο Αγρίνιο ότι «η Αιτωλοακαρνανία είναι μια περιοχή που κοιτάμε όταν θέλουμε μια μικρογραφία της χώρας». Αλήθεια έλεγε. Όπως έχουν καταντήσει την Αιτωλοακαρνανία «πρότυπο» ερήμωσης είτε με τα λουκέτα σε πανεπιστημιακές σχολές, είτε με τα λουκέτα σε καταστήματα ΕΛΤΑ, είτε με την έλλειψη υποδομών, το ίδιο θέλουν να κάνουν σε όλη την ελληνική περιφέρεια

Οι συνάδελφοι βουλευτές της ΝΔ έχουν να πουν κάτι ή έχουν πιει το αμίλητο νερό; Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής δεν θα σιωπήσει, θα κάνουμε τα πάντα για να σταματήσουμε την ανεγκέφαλη συρρίκνωση των ΕΛΤΑ που τσακίζει την ελληνική περιφέρεια».

 

 

ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ