2023-07-24 14:01:41
Φωτογραφία για «Η κουζίνα μας στην εξοχή»



Την κουζίνα της στην εξοχή μετέφερε η Δομή Παροχής Συσσιτίου του Δήμου Αγρινίου και έκανε το τραπέζι σε όλους τους ωφελούμενους στο χώρο του Δημοτικού Λαχανόκηπου......



Σε ένα ζεστό περιβάλλον με τη φροντίδα των εργαζόμενων στις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών, οι ωφελούμενοι και οι οικογένειες τους, χάρηκαν και απόλαυσαν μια μικρή καλοκαιρινή γιορτή με μουσική και πολύ κέφι.

«Υπάρχουν ανθρώπινες σχέσεις και δεσμοί μεταξύ των εργαζόμενων στις κοινωνικές δομές και των οικογενειών που ωφελούνται. Με πρωτοβουλία της Δομής Παροχής Συσσιτίου και σε συνεργασία με τον Δημοτικό Λαχανόκηπο στήσαμε μια γιορτή ώστε να δοθεί η δυνατότητα στους ωφελούμενους να συναντηθούν και να ψυχαγωγηθούν ενδυναμώνοντας την προσπάθεια επανένταξη τους. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας για έναν Δήμο ανθρωπιάς», ανέφερε σχετικά ο Αντιδήμαρχος Κώστας Καλαντζής.


Παρόντες οι Αντιδήμαρχοι Πάνος Μαρνέζος, Κωνσταντίνος Ζώης και Γιώργος Καραμητσόπουλος, εργαζόμενοι στις Διευθύνσεις Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας και της Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης με τις οικογένειές τους.

Θερμές ευχαριστίες στους χορηγούς της εκδήλωσης:

Εστιατόριο ΠΙΘΑΡΙ

Catering Γεωργίου

• Γλυκοπωλείο

• ΠΥΡΟΤΕΧΝΟΥΡΓΙΚΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ (Παγώνης Χρήστος)

• Super Market Αλεξάκης Βασίλειος, Αγγελόκαστρο.

ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ