2023-07-25 06:56:48
Φωτογραφία για Βρέθηκε νεκρός στη Μεσσηνία
Νεκρός βρέθηκε ο ηλικιωμένος που αναζητούνταν στη Μεσσηνία.

Συγκεκριμένα, ο MANFRIED – JOHANNES MEYER – STUMPF, 56 ετών, εξαφανίστηκε στην περιοχή Βουνάρια Μεσσηνίας, την 18/07/2023.

Ο 56χρονος, είχε έρθει στην Ελλάδα για διακοπές, με τη σύζυγό του, στο χωριό Αγ. Ανδρέας Μεσσηνίας.

Την 18 Ιουλίου ημέρα Τρίτη και ώρα 10.15 το πρωί ήταν μαζί με μία ομάδα ποδηλατών στην περιοχή Βουνάρια Μεσσηνίας και έκαναν διαδρομή με κατεύθυνση την Κορώνη. Κάποια στιγμή, ο 56χρονος επικαλέστηκε κόπωση και αποχώρησε προκειμένου να επιστρέψει στο ξενοδοχείο που διαμένει στον Αγ. Ανδρέα Μεσσηνίας. Τελευταία φορά, είχε θεαθεί πεζός στην περιοχή Χαρακόποιο- Μουσουλί Μεσσηνίας στις 18 Ιουλίου ημέρα Τρίτη και ώρα 18.00μ.μ. Έκτοτε αγνοούνταν.

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, ειδοποιήθηκε από τους οικείους του το μεσημέρι της 20/07/2023 και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποίησε τον Κοινωνικό Συναγερμό SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του.


Η υπηρεσία Silver Alert, την 24/07/2023, έλαβε κλήση για την ανεύρεσή του. Ο 56χρονος βρέθηκε, δυστυχώς, νεκρός, από Εθελοντές αναζήτησης, σε αγροτικό δρόμο, στην περιοχή Μουσουλί Μεσσηνίας.

Η υπηρεσία Silver Alert με το εξειδικευμένο προσωπικό, την τεχνογνωσία και τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό που διαθέτει, βρίσκεται δίπλα σε κάθε άτομο που έχει εξαφανιστεί και στην οικογένειά του.

Η υπηρεσία Silver Alert με την βοήθεια των 25 ομάδων διάσωσης, των 28.000 εθελοντών σε όλη τη χώρα, των Εισαγγελικών και Αστυνομικών Αρχών, φορέων και απλών πολιτών έχει κατορθώσει από το 2011 να κινητοποιήσει όλη την ελληνική κοινωνία ώστε να βρεθούν πολλά άτομα τα οποία αναζητούνται.

Σημαντικό ρόλο παίζει η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε. και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την ενημέρωση των πολιτών, γιατί η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθεί κάθε άτομο που βρίσκονται σε κίνδυνο.

Η εξαφάνιση ενός ατόμου ανεξαρτήτως ηλικίας, χρώματος, καταγωγής και θρησκείας είναι ένα πολύ σοβαρό γεγονός, για όποιο λόγο και αν γίνεται.

Η υπηρεσία Silver Alert στο πλαίσιο των διεθνών συνεργασιών που έχει αναπτύξει από το 2009 και όπως έχει αποδείξει έμπρακτα διαθέτει την τεχνογνωσία να χειρίζεται με επαγγελματισμό και εξειδίκευση περιστατικά εξαφανίσεων.

Πελίνα Θεοδοσίου

Υπεύθυνη Τύπου και Επικοινωνίας themaygeias
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ