2023-08-03 14:01:14
Φωτογραφία για Εύη Βατίδου: «Αν γυρνούσα πίσω θα έκανα πάλι το ίδιο βήμα με την Αφροδίτη Λατινοπούλου»

Στην παρέα του «Καλοκαίρι #Yes» βρέθηκε η Εύη Βατίδου, η οποία μίλησε για τον έρωτα, τα παιδιά της, το τηλεοπτικό της μέλλον, αλλά και την πολιτική!

«Δεν είμαι ερωτευμένη. Δεν είναι κακό να ερωτεύεσαι», ξεκαθάρισε η παρουσιάστροα και πρώην μοντέλο.

«Έχω πάει διακοπές στο εξωτερικό μόνη μου, ήταν λίγο extreme αυτό. Ήθελα να δω ένα μέρος, δεν βρήκα κάποιον για παρέα και πήγα μόνη μου για μία εβδομάδα», αποκάλυψε.

Για τα παιδιά της, είπε: «Τα παιδιά είναι μίξη. Έχουν πάρει και από τους δύο γονείς. Και οι δύο ασχολούνται με τη νομική. Η Μάιρα είναι στο πρώτο έτος και ο Χρήστος στο τρίτο. Ο Αλέξης πρέπει να χαίρεται και να είναι πολύ περήφανος για το δύο στα δύο. Μόνο εγώ δεν έχω σπουδάσει νομική. Την έχω σπουδάσει έμμεσα, χωρίς πτυχίο, τόσα χρόνια».

«Θέλαμε τα παιδιά να κάνουν αυτό που πραγματικά τους αρέσει. Υπάρχει βέβαια και μια δυνατότητα, ένα γραφείο, μία καριέρα, γιατί όχι; Αλλά ήταν δικοί τους καθαρά επιλογή», ξεκαθάρισε.

Για το τηλεοπτικό της μέλλον: «Υπάρχει μία πρόταση, αλλά δεν ξέρω αν θα το ακολουθήσω. Δεν το βλέπω… Δεν κλείνω την πόρτα στην τηλεόραση, υπάρχει και το ενδεχόμενο της Κύπρου φέτος. Για μόνιμα δεν το βλέπω, θα ήθελα να ανοίξω όμως τηλεοπτική πόρτα με τον Κύπρο. Βέβαια μπορώ και να μην ασχοληθώ με τα τηλεοπτικά φέτος».

Για την πολιτική:  «Το πολιτικό σκηνικό θα το συνεχίσω. Με ενδιαφέρει και μαθαίνω. Μου αρέσει αυτό το κομμάτι. Δεν έχω συγκεκριμένο στόχο, αλλά το γεγονός ότι μαθαίνω μου κάνει πολύ καλό.

Αν γυρνούσα πίσω θα έκανα πάλι το ίδιο βήμα με την Αφροδίτη Λατινοπούλου. Αυτή η πρόταση μου έγινε, την αποδέχτηκα και χαίρομαι και συνεχίζουμε. Πιστεύω ότι τώρα με τις δημοτικές εκλογές κάτι μπορεί να συμβεί.

Είχα προτάσεις από 4 δήμους, δεν έχω απαντήσει, θα απαντήσω».Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ