2023-08-03 13:40:03
Φωτογραφία για Ο Σταμάτης Μαλέλης παντρεύτηκε την ημέρα των γενεθλίων του: «Βρήκα το ταίρι μου»

Παντρεύτηκαν πρόσφατα ο Σταμάτης Μαλέλης και η αγαπημένη του Ασημίνα Χρόνη. Το ζευγάρι ενώθηκε με πολιτικό γάμο στο δημαρχείο της Βούλας πριν από περίπου 10 ημέρες, όπως γράφει η Σάσα Σταμάτη στην εφημερίδα ONtime.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε σε πολύ στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο, πράγμα που επιθυμούσε τόσο ο γενικός διευθυντής ενημέρωσης του Mega, όσο και η Ασημίνα Χρόνη, που είναι εκπαιδευτικός. Το νιόπαντρο ζευγάρι αμέσως μετά ταξίδεψε στη μαγευτική Νάξο για λίγες ημέρες.

Ο Σταμάτης Μαλέλης και η Ασημίνα Χρόνη με την άφιξή τους, βρέθηκαν μπροστά σε μία μεγάλη έκπληξη. Ο καλός τους φίλος Δημήτρης Καπούνης ετοίμασε ένα μικρό γλέντι για το ζευγάρι. Εκεί υπήρχε τριπλή τούρτα, νησιώτικα τραγούδια και ένα τραπέζι γεμάτο παραδοσιακά πιάτα για τον Σταμάτη Μαλέλη, την Ασημίνα Χρόνη και τη νέα τους ζωή. Η βραδιά κύλησε πολύ όμορφα με βιολιά, νησιώτικα τραγούδια και πολύ κέφι.

Ο γάμος του ζευγαριού έγινε στις 20 Ιουλίου, την ημέρα των γενεθλίων του Σταμάτη Μαλέλη. Ο γενικός διευθυντής Ενημέρωσης του Mega αποκάλυψε στην εφημερίδα πως η σχέση τους μετρά 2,5 χρόνια και ότι η πρόταση γάμου έγινε πριν δύο μήνες. «Βρήκα το ταίρι μου. Κάλλιο αργά παρά ποτέ» είπε χαρακτηριστικά ο Σταμάτης Μαλέλης.



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ