2023-08-06 17:00:05
Φωτογραφία για Σοβαρά προβλήματα στο OPEN.... Στο αέρα η συμφωνία Κοκλώνη με το κανάλι;



Πρόβλημα ανάμεσα στη συμφωνία OPEN και Κοκλώνη ο Έρωτας Φυγάς...

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η Real το OPEN είχε δεσμευτεί να αναλάβει ολόκληρη τη χρηματοδότηση της σειράς, ύψους 7 εκατομμυρίων ευρώ, με την πλευρά του Νίκου Κοκλώνη να αναλαμβάνει όλα τα υπόλοιπα ψυχαγωγικά προγράμματα.

Ωστόσο όπως αναφέρεται το OPEN δεν επιθυμεί να επωμιστεί μόνο του το οικονομικό βάρος της σειράς, και τα «γυρίζει». 

Προτείνει μάλιστα στην Barking Well, να συμβάλει στη χρηματοδότηση ή ο Έρωτας Φυγάς στη δεύτερη σεζόν του να χρηματοδοτείται από τα εμπορικά έσοδα, κάτι που η εταιρεία του Νίκου Κοκλώνη αρνείται. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Barking Well, είχε σκοπό να διαθέσει ένα μπάτζετ 15 με 16 εκατομμύρια ευρώ για ένα χρόνο στα προγράμματα, και με βάση αυτό, ανά ημέρα βγαίνουν 45.000 ευρώ, ενώ μόνο ένα επεισόδιο της σειράς κοστίζει 42.000.

Η σειρά ωστόσο σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Tvnea.com δύσκολα θα μετακομίσει σε άλλο κανάλι, όσο κι αν κάποιοι το κρυφό κοιτάζουν...

Πάντως για την ώρα, κανένα ψυχαγωγικό πρόγραμμα δεν έχει πάρει επίσημη έγκριση με υπογραφές αν και υπάρχουν οι διαβεβαιώσεις ότι θα βγουν κανονικά... Μάλιστα οι περισσότεροι παρουσιαστές σύμφωνα με πληροφορίες του Tvnea.com  έχουν υπογράψει προσύμφωνο κι όχι το τελικό συμβόλαιο. 

Θα προλάβουν άραγε μέσα σε έναν μήνα να φτιάξουν το πρόγραμμα και να δουλεύει ρολόι; 

Γιατί όχι;  Κοκλώνης είναι αυτός...

 



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ