2023-08-27 08:40:01
Φωτογραφία για Ο γιατρός – ALPHA: Κάνει κόλαση τη ζωή του Μαρκουλάκη για να μην καταστραφεί

Ο Γιατρός είναι η νέα σειρά του Alpha που έρχεται και αναμένεται να φέρει τα πάνω – κάτω στην τηλεθέαση.

Ύστερα από τον «Σασμό», τον «Παράδεισο των κυριών», το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», το «Φόνοι στο καμπαναριό» και «Το προξενιό της Ιουλίας», μια ακόμη σειρά μπαίνει στη σκαλέτα του προγράμματος του καναλιού. Το σενάριο της σειράς βασίζεται σε αληθινή ιστορία, με τον γιατρό να δέχεται πυροβολισμό στο κεφάλι από έναν πατέρα που έχασε το παιδί του από ιατρικό λάθος. Ο Ανδρέας Βρεττός, τον οποίο υποδύεται ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, σώζεται όμως το χτύπημα του προκαλεί αμνησία και ξεχνάει τα τελευταία δώδεκα χρόνια της ζωής του.

Οι γιατροί και νοσηλευτές δυσκολεύονται να συνηθίσουν όλη αυτή την κατάσταση και ακόμα πιο δύσκολο είναι αυτό για την γιατρό, Σοφία Αλεξανδρή (Βασιλική Τρουφάκου), με την οποία τους τελευταίους μήνες είχε σχέση και αμφότεροι την κρατούσαν κρυφή από το εργασιακό τους περιβάλλον.

Ο νέος διευθυντής που κλήθηκε να τον αντικαταστήσει για το διάστημα που εκείνος ήταν σε κώμα, Μάρκος Μαλτεζάς (Αντώνης Μυριαγκός) που ήταν και φίλος του, επιχειρεί με κάθε τρόπο να τον κάνει να μη βρει ξανά τη μνήμη του.

Κι αυτό, αφού λίγο πριν δεχτεί τον πυροβολισμό είχε ανακαλύψει κάτι πάρα πολύ σοβαρό εναντίον του.

Ο γιατρός μπορεί να προσπαθεί να ξαναφτιάξει τη ζωή του, όμως συγκρούεται με την επιτακτική ανάγκη του Μάρκου να τον κρατήσει στο «σκοτάδι» ώστε να μην καταστραφεί.



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ