2023-08-28 19:14:30
Φωτογραφία για Στην Ελένη Τσολάκη ο Δημήτρης Σαράντος;

Με γοργούς ρυθμούς προετοιμάζεται η Ελένη Τσολάκη να επανέλθει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Η όμορφη παρουσιάστρια θα βρεθεί πλέον στην καθημερινή πρωινή ζώνη του OPEN με άκρως ανανεωμένη ομάδα.

Μάλιστα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελένη Τσολάκη θέλησε να μας συστήσει τη νέα τηλεοπτική της παρέα το απόγευμα της Δευτέρας. Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, λοιπόν, την Θεσσαλονικιά παρουσιάστρια θα πλαισιώνουν στο εξής ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, ο Δημήτρης Μηλιόγλου, η Μαίρη Αυγερινοπούλου, ο Δημήτρης Σαράντος και ο Νίκος Γεωργιάδης.

«Νέα εβδομάδα» δηλώνει με χαμόγελο στην πρώτη ιστορία που ανέβασε η Ελένη Τσολάκη στα social media από το αυτοκίνητο της πηγαίνοντας να πραγματοποιήσει μια από τις πρώτες συσκέψεις για τη νέα χρονιά. Εκεί δηλαδή όπου συνάντησε τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας και πόζαραν όλοι μαζί στην αμέσως επόμενη ιστορία της.

Η έκπληξη στο συγκεκριμένο στόρυ είναι ο Δημήτρης Σαράντος ο οποίος είναι ο μόνος που μένει από την περσινή σύνθεση της εκπομπής "Ποιος είναι πρωινιάτικα" με τη Μπέττυ Μαγγίρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σχεδιασμός του καναλιού δεν τον θέλει σε μόνιμη θέση πάνελ όπως οι υπόλοιποι, αλλά να μπαινοβγαίνει στην εκπομπή ώστε να παρουσιάζει τα θέματά του. 



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ