2023-08-29 19:22:41
Φωτογραφία για «Η τοπική κοινωνία θα αποβάλει όποιον ή όποια προσπαθήσει να τη δηλητηριάσει με τοξικότητα»



ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ ΣΑΚΗ ΤΟΡΟΥΝΙΔΗ

Ξεκάθαρο μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση έστειλε με δήλωσή του σήμερα, Τρίτη (29/08) ο υποψήφιος Δήμαρχος Αμφιλοχίας και επικεφαλής του Συνδυασμού «Δήμος για Όλους» Σάκης Τορουνίδης με αφορμή περιστατικά «απειλών» σε πολίτες που επιθυμούν να ασχοληθούν με τις αυτοδιοικητικές εκλογές.....

Ο κ. Τορουνίδης, στη δήλωσή του χαρακτηρίζει «και ανήθικη και βλακώδης και παράνομη οποιαδήποτε προσπάθεια εκφοβισμού στο Δήμο Αμφιλοχίας» και καταλήγει, τονίζοντας εμφατικά ότι «η τοπική μας κοινωνία θα αποβάλει με παραδειγματικό τρόπο όποιον ή όποια προσπαθήσει να τη δηλητηριάσει με τοξικότητα».

Αναλυτικά η δήλωση του υποψήφιου Δημάρχου Αμφιλοχίας Σάκη Τορουνίδη:

«Επειδή τις τελευταίες μέρες κυκλοφορούν ολοένα και εντονότερα απίστευτες όσο και φαιδρές ιστορίες “απειλών’’ ενάντια σε συμπολίτες μας που επιθυμούν να κατέλθουν στον αυτοδιοικητικό στίβο, υπογραμμίζουμε, για ακόμη μία φορά, ξεκάθαρα ως ‘’Δήμος για Όλους’’, προς κάθε κατεύθυνση, το αυτονόητο:

Οποιαδήποτε προσπάθεια εκφοβισμού στο Δήμο Αμφιλοχίας είναι και ανήθικη και βλακώδης και παράνομη. Κάτι στο οποίο φανταζόμαστε συμφωνεί κάθε αρμόδιος αυτοδιοικητικός του Δήμου μας αλλά ΚΑΙ της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας που θυμήθηκε να δραστηριοποιηθεί στο Δήμο μας.

Γνωριζόμαστε άλλωστε όλοι πολύ καλά μεταξύ μας και ξέρουμε ότι η τοπική μας κοινωνία θα αποβάλει με παραδειγματικό τρόπο όποιον ή όποια προσπαθήσει να τη δηλητηριάσει με τοξικότητα».


ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ