2023-08-31 08:03:58
Φωτογραφία για Γιώργος Λάγιος για Είμαστε Μαζί: «Υπήρχαν νεύρα, άγχος και ένταση»



Στην πρόσφατη τηλεοπτική του προσπάθεια αναφέρθηκε ο Γιώργος Λάγιος όταν βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes» στο OPEN. Αν και συνυπήρξε για λίγες εβδομάδες με την Ελίνα Παπίλα, στην εκπομπή «Είμαστε μαζί» του ΑΝΤ1, αυτή η συνεργασία δεν συνεχίστηκε και ο γνωστός ψυχολόγος εξήγησε τους λόγους.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λάγιος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είμαι ειλικρινά ένας άνθρωπος που πολύ δύσκολα θα τσακωθείς. Όμως, εάν ένας άνθρωπος έρχεται με τα προβλήματα του από το σπίτι του, από τα παιδιά του, από τα οικονομικά του και έχεις να συναναστραφείς με ανθρώπους που δεν ξέρεις και οι οποίοι έχουν τα δικά τους νεύρα… είναι πολύ εύκολο! Υπάρχει η σπίθα! Οπότε εμένα με βοηθάει η ιδιότητα μου στο να είμαι λίγο πιο ήρεμος σε όλα αυτά. Αλλά είμαι και άσχετος, είμαι ερασιτέχνης στο θέμα της τηλεόρασης».

«Έμαθα πάρα πολλά πράγματα. Νεύρα όμως υπήρχαν γιατί υπάρχει άγχος και ένταση ειδικά όταν τα νούμερα δεν είναι καλά».

«Εμείς στην εκπομπή, για να είμαι ειλικρινής, υπήρχαν στιγμές που είχαμε νεύρα αλλά είχαμε καλή σχέση μεταξύ μας. Δηλαδή στο μεταξύ μας, ειδικά με τους συνεργάτες μου μπροστά από την κάμερα, είχαμε άριστη σχέση πραγματικά» πρόσθεσε, επίσης, ο Γιώργος Λάγιος στην ψυχαγωγική εκπομπή του OPEN. «Καταλαβαίνω όμως το ότι πιέζει, όπως σε όλες τις δουλειές, το εάν πάει καλά. Αν δεν πάει κάτι καλά, αρχίζει μια γκρίνια και εκεί ξεκινάει το πως το διαχειρίζεσαι. Η αλήθεια είναι πως όταν υπάρχει μια γκρίνια πίσω από τις κάμερες θα φανεί και μπροστά. Ίσως, αν δεν φανεί, θα φανεί πως δεν μπορείς να είσαι τελείως ελεύθερος σε αυτό που θέλεις να κάνεις».



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ