2023-09-03 11:46:22
Φωτογραφία για Δύο …μεταγραφικές βόμβες πυροδότησε ο ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ!!!



Δύο μεταγραφές οι οποίες θα ανεβάσουν πολύ ψηλά το επίπεδο στην ομάδα του ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΥ έκλεισε με άκρα μυστικότητα η διοίκηση της ομάδας......



Ο λόγος για τον Απόστολο Τσιούνη και τον Ξενοφώντα Φέτση. Ο πρώτος είναι ο παίκτης που πριν λίγα χρόνια ανέβασε σχεδόν μόνος του τον ΠΑΣ ΘΥΕΛΛΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ στην Γ’ Εθνικη και η ποιότητα του τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χωρών δεν αμφισβητείται από κανέναν.



Ο …Φώντας όπως θέλει να τον φωνάζουν οι φίλοι του, Ξενοφώντας Φέτσης, επιστρέφει στον ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟ μετά από το σύντομο αλλά πολύ καλό πέρασμα του από την ομάδα μας πριν δυο χρόνια με στόχο φυσικά να ολοκληρώσει την χρόνια με την κατάκτηση του πρωταθλήματος.



Αναμφιβολα οι δυο αυτές μεταγραφές αλλά και αυτές που θα ακολουθήσουν, καθώς το Δ.Σ. είναι σε προχωρημένες επαφές με τρεις ακόμη ποδοσφαιριστές από το …πάνω ράφι, δείχνουν πως φέτος δεν υπάρχει άλλος στόχος για την ομάδα από την άνοδο της στην Γ’ Εθνικη.



Πέρα όμως από τις αποκτήσεις παικτών η διοίκηση προχώρησε και στην ανανέωση της συνεργασίας της με τους ΒΑΣΙΛΑ, ΤΡΑΝΟΥΛΙΔΗ, ΚΑΛΟΓΕΡΗ, ΚΑΤΑΓΗ Γ., ΙΑΣΩΝΙΔΗ, ΚΑΤΑΓΗ Λ., ΜΠΟΥΖΙ, ΙΩΑΝΝΟΥ και ΜΠΟΥΡΔΟΥΒΑΛΗ.



Κλείνοντας να αναφέρουμε ότι η προετοιμασία της ομάδας συνεχίζεται χωρίς προβλήματα και πιθανότατα την ερχόμενη εβδομάδα να διεξαχθούν και κάποια φιλικά προετοιμασίας.





akarnanikanea.

ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ