2023-09-03 09:30:05
Φωτογραφία για Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Κύριε Κασσελάκη, δεν είσαι ούτε ο πρώτος γκέι ούτε τόσο σημαντικός»

Ένα μήνυμα για τις επερχόμενες εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ θέλησε να μοιραστεί ο Λάμπρος Κωνσταντάρας μιας και το «φαινόμενο Κασσελάκη» μοιάζει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον των media. Αφορμή για αυτήν στάθηκε, όπως διακρίνεται στο εν λόγω κείμενο, το αίτημα που έκανε ο εφοπλιστικής και υποψήφιος για την προεδρεία του ΣΥΡΙΖΑ για αστυνομική φύλαξη μιας και δέχεται ομοφοβικά μηνύματα και απειλές για την ζωή του.

Έτσι, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο γνωστός δημοσιογράφος προχώρησε στη δημοσίευση μιας σχετικής ιστορίας. Σε αυτήν, λοιπόν, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας επέλεξε να τονίσει προς τους διαδικτυακούς του φίλους τα εξής. «Κύριε Κασσελάκη δεν είσαι ούτε ο πρώτος γκέι, ούτε τόσο σημαντικός. Είσαι ένας απλός υποψήφιος κόμματος και κάπως γραφικός πλέον».

«Αν φοβάσαι κάτι, μίσθωσε ασφάλεια και μη ζαλίζεις άλλο το κοινό αίσθημα. Καλή επιτυχία και κόψε τη θυματοποίηση. Κούρασε ήδη» σημειώνει χαρακτηριστικά ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στην ιστορία την οποία και δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ