2023-09-05 16:20:03
Φωτογραφία για Πανηγυρίζουν στην ΕΡΤ με την  σειρά «Η ΠΑΡΑΛΙΑ» -  Φτιάξτε λίγο το  ERTFLIX...
Ένθερμη ήταν η ανταπόκριση του τηλεοπτικού κοινού στην πρεμιέρα της νέας σειράς της ΕΡΤ «Η παραλία» που μετέδωσε χθες το βράδυ, στις 22:45, η ΕΡΤ1 και την παρακολούθησαν περισσότεροι από 900.000 τηλεθεατές.

Γι’ αυτό και η ΕΡΤ, ανταποκρινόμενη άμεσα στην επιθυμία του τηλεοπτικού κοινού, θα μεταδώσει εκ νέου απόψε, Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2023, στις 21:30, το πρώτο επεισόδιο της σειράς, ενώ θα ακολουθήσει κανονικά, στις 22:45, η μετάδοση του δεύτερου επεισοδίου.

Σε ό,τι αφορά το πρώτο επεισόδιο, η αδημονία των τηλεθεατών να μεταφερθούν νοερά στα Μάταλα της Κρήτης, την περίοδο των χίπηδων, ήταν τέτοια που το hashtag #HParalia βρέθηκε στα πρώτα πέντε trends του «X» (πρώην Twitter) πριν ξεκινήσει η μετάδοση του πρώτου επεισοδίου. Σύντομα, «σκαρφάλωσε» στην πρώτη θέση, παραμένοντας πρώτο trending topic μέχρι και το πρωί της Τρίτης 5 Σεπτεμβρίου 2023, ξεπερνώντας αθλητικά γεγονότα, αλλά και την κακοκαιρία Daniel, με περισσότερα από 6.500 σχόλια.


To hashtag #HParalia δεν ήταν όμως μόνο το μοναδικό στη σχετική λίστα. Στο top 10 ανέβηκαν κι άλλα hashtag, όπως ονόματα ηθοποιών (Γιούλικα Σκαφιδά, Γιώργος Νινιός), αλλά και ονόματα ρόλων (Υπατία, Ρηνιώ).

Εντυπωσιακό ήταν εξάλλου το γεγονός ότι οι χρήστες στα social media δεν περιορίστηκαν στα διθυραμβικά σχόλια για τη σειρά, τους ηθοποιούς, την πλοκή, τη σκηνοθεσία ή τη μουσική. Ταυτίστηκαν με τους ηθοποιούς. Έτσι, η Υπατία (Δανάη Μιχαλάκη), ο Γιώργος (Γιάννης Κουκουράκης), ο Χάρι (Δημήτρης Μοθωναίος), ο Γράντος (Νικόλας Παπαγιάννης), ο Δημητρός (Γιώργος Νινιός) και η Αντιγόνη (Γιούλικα Σκαφιδά) δημιούργησαν τα δικά τους fan club με βάση τους ρόλους, αλλά και τις ερμηνείες τους.

Η δολοφονία της Ρηνιώς, στο τέλος του επεισοδίου, καθήλωσε τους τηλεθεατές, με τα σχόλια για τους πιθανούς δράστες να είναι δεκάδες.

Δεν έλειψαν βέβαια και τα εγκωμιαστικά σχόλια για την ΕΡΤ και το υψηλό επίπεδο μυθοπλασίας που προσφέρει τα τελευταία χρόνια.

Σε ό,τι αφορά την τηλεθέαση, η σειρά ξεπέρασε το 15%, ενώ το πρώτο επεισόδιο παρακολούθησαν τουλάχιστον για ένα λεπτό περισσότεροι από 900.000 τηλεθεατές.

Στις γυναίκες ηλικίας 18-34 ετών, η τηλεθέαση ξεπέρασε το 20%.

Χιλιάδες ήταν και οι θεάσεις του πρώτου επεισοδίου της σειράς στο ERTFLIX.

ΣΧΟΛΙΟ: Το  ERTFLIX κολλάει. Δείτε το λίγο...ΕΛΕΟΣ

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ