2023-09-06 13:40:02
Φωτογραφία για Κατερίνα Καινούργιου: Φέτος, θέλω να ρίξω λίγο τους τόνους

Οι ψυχαγωγικές εκπομπές κάνουν πρεμιέρα για τη νέα τηλεοπτική σεζόν την ερχόμενη Δευτέρα και η Κατερίνα Καινούργιου μιλάει για όλα στο περιοδικό ΟΚ και τον Νίκο Γεωργιάδη. Η παρουσιάστρια απαντά, μεταξύ άλλων, και στην ερώτηση για το αν οι εντάσει που βλέπουμε στην Super Κατερίνα είναι αυθόρμητες ή στημένες, όπως έχει ειπωθεί από κάποιους.

Ποιο μάθημα πήρες από την περσινή σεζόν;

Γενικά, δεν βλέπω τις εκπομπές μας, αλλά το καλοκαίρι παρακολούθησα κάποια αποσπάσματα στο Youtube. Βλέποντας όλες αυτές τις εντάσεις που δημιουργήθηκαν, είτε με την ομάδα, είτε με καλεσμένους εξαιτίας του αυθορμητισμού μου, είπα στον εαυτό μου «καλά κάθεσαι και τσακώνεσαι τηλεοπτικά;». Φέτος, θέλω να ρίξω λίγο τους τόνους και να αντιμετωπίζω καταστάσεις που προκύπτουν λίγο πιο χαλαρά. Στην τελική, δεν είμαστε γιατροί, δεν κάνουμε επεμβάσεις ανοιχτής καρδιάς, μία εκπομπή έχουμε που ασχολείται με την επικαιρότητα, ενημερώνει και ψυχαγωγεί.

Άρα οι εντάσεις που παρακολουθήσαμε δεν ήταν στημένες, όπως ειπώθηκε από κάποιους.

Εσύ που με γνωρίζεις πολύ καλά, καταλαβαίνεις ότι τίποτα δεν είναι στημένο. Έτσι είμαι εγώ, αν τσακωθώ με σένα, με τον Θέμη Μάλλη, με κάποιον άλλο συνεργάτη μου, είμαι ικανή να σηκωθώ να φύγω. Μετά λέω στον εαυτό μου «Κατερίνα, τι κάνεις, δεν σέβεσαι τον τηλεθεατή; Γύρνα πίσω». Ξεσπάω και μετά από λίγο μου περνάει. Αν και είμαι ταύρος, έχω πολλούς πλανήτες στον Κριό, γίνομαι παρορμητική και πολλές φορές λειτουργώ λάθος σε αυτά τα θέματα.



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ