2023-09-10 16:00:05
Φωτογραφία για Πρεμιέρα ΑΝΤ1 σε δόσεις και τα προβλήματα σε σειρά του...



Πρεμιέρες σε δόσεις ετοιμάζει ο ΑΝΤ1 ειδικά στο κομμάτι της μυθοπλασίας, με τη σεζόν να μπαίνει για το κανάλι του Αμαρουσίου με δύο γερά «όπλα».

Ετσι, οι φιλόδοξες σειρές «Η Μάγισσα» και «Παγιδευμένοι» πάνε κανονικά για την έναρξη της σεζόν και μάλιστα για τις 25 Σεπτεμβρίου.

Τις υπόλοιπες σειρές του ο ΑΝΤ1 θα τις πάει από Οκτώβριο, γιατί έχουμε και δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, και δεν θέλει να κάψει όλους τους άσους του μαζί στην ψυχαγωγία. Η κοινωνική σειρά «Ο πρώτος από εμάς» του Πιέρρου Ανδρακάκου, με τους Αθηνά Οικονομάκου, Γιάννη Τσιμιτσέλη και Μάριο Αθανασίου, αλλά και το «Μετά τη φωτιά» του Γρηγόρη Καραντινάκη, με τους Ντόρα Μακρυγιάννη, Αλκηστη Ζηρώ, Λευτέρη Ελευθερίου, μετατίθενται για Οκτώβριο. Τα γυρίσματα συνεχίζονται ακάθεκτα, ενώ γίνονται και απαραίτητες βελτιωτικές κινήσεις στις ιστορίες.



Καθυστέρηση θα υπάρξει ωστόσο για τον β’ κύκλο μιας αγαπημένης σειράς για την οποία πολλά έχουν γραφτεί. Πρόκειται για τις «Σέρρες» του Γιώργου Καπουτζίδη. Αν και ήταν να μπουν σε γυρίσματα οι συντελεστές, αυτό δεν ήταν εφικτό. Γνωστοί ηθοποιοί δεν έχουν απελευθερωθεί ακόμη από τις άλλες τηλεοπτικές δουλειές τους, γι’ αυτό και ο δεύτερος πολυαναμενόμενος κύκλος της σειράς αναβάλλεται μέχρι νεωτέρας.



Συγκεκριμένα, το κύριο πρόβλημα της αναβολής εντοπίζεται στη συμμετοχή του ηθοποιού Γιώργου Γάλλου, ο οποίος πρωταγωνιστεί στη σειρά «Η Μάγισσα», σε παραγωγή του Γιώργου Καραγιάννη. Ο παραγωγός δεν μπορεί να αφήσει τον Γάλλο να πάει στην παραγωγή του Καπουτζίδη, αφού είναι ακόμη απασχολημένος με τα γυρίσματα της «Μάγισσας», που είναι πλέον εντατικά και πολλά εκτός Αθηνών. Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι στην καλύτερη των περιπτώσεων το καστ θα μπορέσει να μπει σε γυρίσματα για τις «Σέρρες» από τον Ιανουάριο του 2024. Η σειρά παίρνει αναβολή τουλάχιστον ενός χρόνου.







Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ