2023-09-10 15:30:03
Φωτογραφία για Νέα ανατροπή - Η Μάγισσα με τέσσερα επεισόδια την εβδομάδα...



Μια νεα ανατροπή-βόμβα ρίχνει ο ΑΝΤ1 με τη σειρά «Η Μάγισσα», καθώς αυξάνει τα επεισόδια σε τέσσερα την εβδομάδα. Στόχος να χτυπήσει τον ανταγωνισμό γι αυτό και θα προβάλλεται στην prime time των 21:00.

Το αρχικό πλάνο του καναλιού σύμφωνα με την Real news ήταν η σειρά με πρωταγωνίστρια την Έλλη Τρίγγου και συνολικού κόστους 12 εκατομμυρίων ευρώ, να προβάλλεται μόνο δύο φορές την εβδομάδα. Οπως αναφέρουν νεότερες πληροφορίες η «δόση» θα διπλασιαστεί σε τέσσερα επεισόδια την πρώτη εβδομάδα και ακολούθως τρία.

«Η Μάγισσα» θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα στις 25 Σεπτεμβρίου, ενώ αναμένεται και η δεύτερι κίνηση-ματ από τον ΑΝΤ1, καθώς ενώ το αρχικό πλάνο ήταν να μεταδίδεται στις 22:00, τελικά η σειρά «εποχής» θα βγαίνει μία ώρα νωρίτερα, δηλαδή στις 22:00.

Στόχος είναι να «πλήξει» τον ανταγωνισμό από τα άλλα κανάλια και κυρίως το Mega και τον ALPHA, που με τα δικά τους σήριαλ («Η γη της ελιάς» και «Σασμός» αντίστοιχα) είχαν κερδίσει τη μάχη της τηλεθέασης στην Prime Time ζώνη.

Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες του tvnea.com  ήδη υπάρχει μια ανησυχία καθώς Η Μάγισσα αυτή τη στιγμή σύμφωνα με έρευνες , είναι η σειρά που περιμένουν οι τηλεθεατές να δουν.



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ