2023-09-11 10:39:52
Φωτογραφία για Ντυμένη στα λευκά έκανε πρεμιέραη Κατερίνα Καινούργιου
Ντυμένη στα λευκά έκανε πρεμιέρα το πρωί της Δευτέρας (11/9) η Κατερίνα Καινούργιου με την εκπομπή της, «Super Κατερίνα».

Η παρουσιάστρια αφού καλημέρισε για 3η χρονιά το τηλεοπτικό κοινό του Alpha, προχώρησε σε μια εξομολόγηση από καρδιάς, αποκαλύπτοντας τα συναισθήματά της, λίγες ώρες πριν βγει στον «αέρα».

Ωστόσο, βρήκε για λίγο την όρεξη να πειράξει τον Ανδρέα Μικρούτσικο!

«Θα σας εξομολογηθώ κάτι.Παρόλο που πάρα πολλά χρόνια σας καλημερίζω,  3η χρονιά μέσα από τη συχνότητα του Alpha και χαίρομαι πάρα πολύ, χθες το βράδυ δεν κοιμήθηκα. Είχα μια ανησυχία. Ιδανικά θα ήθελα μια πρεμιέρα να σας μεταδώσουμε τη χαρά μας, την αισιοδοξία μας, να κάνουμε ένα μεγάλο πάρτι. Δυστυχώς η κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας και αυτή τη στιγμή και όλο το καλοκαίρι, είναι πολύ δύσκολη, δεν μπορούμε να αφήσουμε αυτά τα γεγονότα εκτός και όπως έχετε μάθει από εμάς, όλα αυτά τα χρόνια, εδώ θα τα λέμε όλα, θα τα μοιραζόμαστε όλα, και τα εύκολα και τα δύσκολα και τις ευχάριστες και τις δυσάρεστες στιγμές».


Στη συνέχεια, η Κατερίνα Καινούργιου έναν προς έναν παλιούς και νέους συνεργάτες.

Πρώτος εμφανίστηκε ο Γρηγόρης Γκουντάρας, στη συνέχεια η Χρίσλα Γεωργακοπούλου και ο Γιάννης Πουλόπουλος, ενώ ακολούθησαν οι «νέοι», Χάρης Λεμπιδάκης και Πέτρος Συρίγος.

Η παρουσιάστρια αφού τους καλωσόρισε, πήγε προς τη θέση της, χωρίς να υποδεχτεί τον Ανδρέα Μικρούτσικο, αφήνοντας του τηλεθεατές να αναρωτιούνται, έστω και για λίγο!

«Αυτή είναι η ομάδα. Ξεχάσαμε κάτι; Δεν πήγε στον Λιάγκα; Έμεινε εδώ;», αναρωτήθηκε η KatKen και συνέχισε: «Εδώ είναι ο Αντρέας», με την ομάδα ολόκληρη να σηκώνεται για να το υποδεχθεί με χειροκροτήματα.

«Άργησα γιατί Λιάγκας – Κατερίνα είναι τρία τσιγάρα δρόμος», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος και στην ερώτηση τι ήταν αυτό που τον έκανε να παραμείνει στην εκπομπή, απάντησε με πείραγμα: «Η άρνηση του Λιάγκα».

«Αυτό το καλοκαίρι, κάηκα και πνίγηκα όπως όλος ο ελληνικός λαός», συνέχισε.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ