2023-09-11 12:48:05
Φωτογραφία για Τατιάνα Στεφανίδου: Απευθείας από τη Θεσσαλία – «Όπου κι αν γυρίσεις το βλέμμα σου…»
Στις πλημμυρισμένες περιοχές της Θεσσαλίας βρίσκεται η Τατιάνα Στεφανίδου και καταγράφει την τραγική κατάσταση που επικρατεί, την οποία θα παρουσιάσει στην πρεμιέρα της στην εκπομπή Tlive.

Η παρουσιάστρια βγήκε ζωντανά στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Super Κατερίνα» και μίλησε για τα όσα έχει δει μέχρι στιγμής στον θεσσαλικό κάμπο.

«Ήταν πολύ δύσκολες στιγμές και η αλήθεια είναι ότι ο κόσμος εδώ έκφράζει την αγανάκτηση, την οργή, την απόγνωση, έχουν χάσει τα πάντα.  Μίλησα με όλους αυτούς τους ανθρώπους που στην ουσία αυτή τη στιγμή έχουν μια μπλούζα, ένα παντελόνι και οι περισσότεροι δεν έχουν ούτε παπούτσια γιατί έφυγαν νύχτα από τα σπίτια τους με τις παντόφλες.

Άνθρωποι που δεν ξέρουν αν πρέπει να ξαναφτιάξουν τα χωριά τους. Μου έλεγαν “αν ξαναπνιγούμε; Να ξαναφτιάξουμε τα σπίτια μας; Τα χωράφια μας; Και πώς να τα φτιάξουμε, αυτά τα χωράφια δεν καλλιτεργούνται για τα επόμενα χρόνια”. Η καταστροφή είναι τεράστια, η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε ξαναδει κάτι τέτοιο στη χώρα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Δεν υπήρξε μία δυνατή στιγμή γιατί όπου κι αν γυρνούσες το βλέμμα σου, η καταστροφή είναι ασύλληπτη. Ο κόσμος μας ήθελε κοντά του, ήθελε να μιλήσει και να μεταφέρουμε την οργή του. Ο κόσμος μου ζήτησε να ζητήσω επιτέλους να υπάρξει ένα οργανωμένο σχέδιο, για να γίνουν έργα».

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ