2023-09-13 18:00:04
Φωτογραφία για Κατερίνα Ζαρίφη για τον ανταγωνισμό: «Δεν τρομάζω, πηγαίνω να δείξω την αλήθεια μου»



Στην κάμερα του Fay’s Time μίλησε η Κατερίνα Ζαρίφη. Η γνωστή παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός, που ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της νέας της εκπομπής στο OPEN, αναφέρθηκε στα πρόσωπα της ομάδας της

«Ακόμα δεν έχουμε ορίσει ημερομηνία, είναι πάνω στο στήσιμο. Πάμε για κάτι που να είναι απροβλημάτιστο, χιουμοριστικό, να περνάμε καλά και που νομίζω ότι σαν ιδέα δεν το έχουμε πολυξαναδεί στην τηλεόραση», δήλωσε αρχικά η Κατερίνα Ζαρίφη, αποκλείοντας το ενδεχόμενο να δούμε κομμάτια βαριάς ενημέρωσης στη σκαλέτα της εκπομπής.

«Στον ανταγωνισμό υπολογίζω τα πάντα, δηλαδή ό,τι μπορεί να προβάλλεται εκείνη τη στιγμή. Θεωρώ τα πάντα σοβαρά και υπολογίσιμα. Σίγουρα δεν τρομάζω, πηγαίνω να δείξω την αλήθεια μου», επισημαίνει αμέσως μετά η παρουσιάστρια του ΟΡΕΝ.

Όσον αφορά τα δημοσιεύματα που συγκρίνουν τη νέα της εκπομπή με εκείνη του Νίκου Μουτσινά, η Κατερίνα Ζαρίφη διευκρινίζει: «Σίγουρα αυτό που πάμε να κάνουμε είναι κάτι διαφορετικό σαν δομή και σαν λογική. Ο Μουτσινάς είναι εγγύηση, είναι one and only».



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ