2023-09-18 19:00:05
Φωτογραφία για Αντελίνα Βαρθακούρη: Όλη η αλήθεια για την τηλεοπτική της επιστροφή

 



Μπορεί σήμερα να έχει πολύς ντόρος για την επιστροφή της Αντελίνας Βαρθακούρη στην τηλεόραση με δική της εκπομπή αλλά φαίνεται πως θα δυσαρεστήσω κάποιους.

Κι αυτό γιατί σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες από το περιβάλλον της ίδιας της Αντελίνας, κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί ούτε τη φετινή σεζόν πόσω μάλλον με εκπομπή στο OPEN που όπως ακούστηκε θα βασίζεται στις εμπορικές τοποθετήσεις, από τις οποίες η ίδια “κάηκε”, έχω να προσθέσω, μερικά χρόνια πριν και πήρε το μάθημά της για τα καλά.

Μάλιστα, είναι από τις λίγες τηλεοπτικές περσόνες που όχι μόνο έχουν κρατήσει την υπόσχεσή τους να αποτραβηχτούν από την τηλεόραση μετά τον ΣΚΑΪ, αλλά έχουν ρίξει μαύρη πέτρα πίσω τους και δεν έχουν αθετήσει ούτε λεπτό την υπόσχεσή τους αυτή κυρίως προς τον ίδιο τους τον εαυτό, όχι με τηλεοπτική εμφάνιση, αλλά ούτε καν με πλάνο της ή εμφάνισή τους στα social media.

Ετσι, μόνο σε σενάριο επιστημονικής φαντασίας θα μπορούσε να ανήκει η είδηση αυτή από την εκπομπή Breakfast@star για επικείμενη επιστροφή της στα τηλεοπτικά και αυτό σίγουρα δεν θα γινόταν με κάποια εκπομπή που θα έχει έστω και υπόνοια εμπορικού χαρακτήρα (καθώς ο Βρυώνης έχει ανοιχτούς λογαριασμούς με το κανάλι της Παιανίας) γιατι όποιος έχει καεί στον χυλό φυσάει και το γιαούρτι. Μάλιστα, είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι αυτοί που την θέλουν πολύ σε κάτι τηλεοπτικό θα πρέπει να περιμένουν τουλάχιστον ακόμα μια σεζόν για να τη δουν να επιστρέφει, αν τελικά επιστρέψει, σε κάτι που δεν θα θυμίζει κάτι από τα παλιά.

Πηγή: tinasmess



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ