2023-10-08 14:00:03
Φωτογραφία για Ηλίας Βρεττός: Για ποια πρωινή εκπομπή είχε κάνει δοκιμαστικό;

 



Στο Χαμογέλα και πάλι μίλησε ο Ηλίας Βρεττός που αναφέρθηκε στην παρουσίαση του παιχνιδιού Το πιο μεγάλο παζάρι.

Όπως είπε είναι μεγάλη κουβέντα και δεν μπορεί να φανεί από την πρώτη εβδομάδα προβολής του αν έχει πετύχει.

«Το Παζάρι είναι μεγάλο στοίχημα για εμένα. Στη συνείδηση του κόσμου και του χώρου δεν είμαι παρουσιαστής. Ούτε μέσα μου αισθάνομαι παρουσιαστής. Είμαι ανοιχτός στην κριτική, όπως ήμουν τα τελευταία 20 χρόνια».

Όπως είπε, θεωρεί πως όταν κάποιος κάνει μία δουλειά και εκτίθεται, θα πρέπει να είναι και προετοιμασμένος για την κριτική.

«Οτιδήποτε ακούω, είμαι σε θέση να το φιλτράρω. Από τις θετικές κριτικές σαφώς και παίρνεις ώθηση και χαίρεσαι ενώ από τις αρνητικές γίνεσαι καλύτερος. Συμφωνώ με την άποψη πως κάποιες εκπομπές ράβονται κουστούμι σε έναν παρουσιαστή και σε άλλες πρέπει να ενταχθεί ένα φορμάτ. Το Μεγάλο Παζάρι είναι πρωταγωνιστικό πάνω μου. Δεν είπα ποτέ ότι φτιάχτηκε για εμένα, ούτε ότι δεν μπορεί άλλος να το παρουσιάσει».

Αποκάλυψε πως πριν από 8 χρόνια είχε κάνει δοκιμαστικό για την εκπομπή Happy Day, αλλά δεν κατάφεραν να συνδυάσουν τα ωράριά τους.

«Πριν από 8 χρόνια είχε γίνει ένα δοκιμαστικό για το Ηappy Day, τότε δεν είχαμε καταφέρει να συνδυάσουμε τα ωράρια. Αν ήταν αλλιώς οι συνθήκες τότε, ίσως είχα συνεργαστεί με την εκπομπή. Ό,τι έχει γίνει στη ζωή μας, καλώς έχει γίνει και ό,τι δεν έχει γίνει καλώς δεν έχουν γίνει γιατί όλα αυτά σε φέρνουν στο σήμερα» ανέφερε.

Αναφερόμενος στο Fame Story, είπε πως χαίρεται που αναβιώνει και εύχεται να ξαναζήσουμε τις στιγμές του παρελθόντος.

«Ο Light στο είδος του είναι κορυφή και χαίρομαι που αυτό το είδος μπαίνει και στη τηλεόραση».



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ