2023-10-08 13:00:02
Φωτογραφία για Μελέτης Ηλίας: «Σε μερικά χρόνια ο αριθμός των σειρών πιστεύω ότι θα μειωθεί»
Συνέντευξη στο περιοδικό "Τηλέραμα" παραχώρησε ο Μελέτης Ηλίας. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στον ρόλο του στη νέα σειρά του Alpha, "Το Προξενιό της Ιουλίας" αλλά και στη συνεργασία του με τις συμπρωταγωνίστριες του Άννα Μάσχα και Ευγενία Ξυγκόρου. 

Πώς είναι η συνεργασία με την Άννα Μάσχα;

Δεν είχαμε συνεργαστεί ξανά, παρόλο που την Άννα Μόσχα την παρακολουθούσα στο θέατρο “Αμόρε” από τότε που ήμουν στο α ́ έτος της δραματικής σχολής. Τότε, ως 20χρονος, τη θαύμαζα απεριόριστα, γιατί μιλάμε για μια σπουδαία ηθοποιό! Είναι πολύ ευχάριστο που την ανακάλυψε και το ευρύτερο κοινό μέσα από την τηλεόραση, γιατί δυστυχώς από το θέατρο την ήξεραν μόνο άνθρωποι που παρακολουθούν παραστάσεις.

Και με την τηλεοπτική σας σύζυγο Ευγενία Ξυγκόρου;

Η Ευγενία είναι μια πολύ νέα ηθοποιός, που έχει επωμιστεί έναν πολύ δυνατό και μεγάλο σε όγκο ρόλο. Καθημερινά στα γυρίσματα βλέπω πόσο προσηλωμένη, συγκεντρωμένη και διαβασμένη είναι. Παρόλο που την έχουμε ξαναδεί σε δύο σειρές, νιώθω ότι τώρα θα είναι η έκπληξη της σεζόν, το άνοιγμα ενός δρόμου για εκείνη.


Γιατί δεν βλέπουμε κωμωδίες στην τηλεόραση;

Η κωμωδία είναι δύσκολο είδος. Θέλει πολλή δουλειά, ειδικά στην πρωτογενή της μορφή, που είναι το σενάριο. Και είναι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού αυτοί που γράφουν καλή κωμωδία.

Είστε αισιόδοξος για το μέλλον της μυθοπλασίας;

Είμαι αισιόδοξος, γιατί νιώθω ότι οι εταιρίες παραγωγής κάνουν μεγαλύτερη προσπάθεια. Σε μερικά χρόνια ο αριθμός των σειρών πιστεύω ότι θα μειωθεί. Δεν θα γίνονται περισσότερες αλλά πιο ουσιαστικές δουλειές.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ