2023-10-10 13:30:02
Φωτογραφία για Μεγακλής Βιντιάδης: «Η Σκορδά ας μην περάσει στην βραδινή ζώνη καλύτερα»
Στον Ποσειδώνα Γιαννόπουλου και την εκπομπή, Πρωινό Σουσού, παραχώρησε συνέντευξη ο Μεγακλής Βιντιάδης.

Δεν δίστασε να σχολιάσει τους παρουσιαστές που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην ελληνική τηλεόραση αλλά και την απουσία του από αυτή.

«Τότε υπήρχε ενθουσιασμός, “ψώνιο” με την καλή έννοια και δούλευαν όλοι με πολύ πάθος. Τώρα το κάνουν σαν αγγαρεία. Θεωρώ ότι οι επαγγελματίες έχουν φύγει από τον χώρο και έχουν μείνει οι ερασιτέχνες.

Ξεκίνησα με τον Τροχό της Τύχης με τον Γιώργο Πολυχρονίου. Με τον Τέρενς Κουίκ έκανα κάτι εορταστικά και έτσι ξεκίνησα.

Ήμουν για πέντε χρόνια περίπου στον Alpha, δεν ήταν κακή εμπειρία. Πολλοί έγραψαν πολλά αλλά δεν ισχύουν. Συνεργάτες της Ελένης Μενεγάκη με ψιλοδιάβαζαν. Δεν είπα ποτέ κακά λόγια για την Ελένη. Αυτό που είχα πει ότι πρέπει να αλλάξει το κόνσεπτ της εκπομπής. Νομίζω ότι εξακολουθεί να κάνει κάτι παρόμοιο. Το έχει συνηθίσει, το κάνει καλά αυτό που κάνει, είναι διαχρονική. Πίστευα και πιστεύω ότι μπορεί να κάνει ένα βραδινό σόου.


Η Δανάη Μπάρκα μου αρέσει πολύ. Η Ελένη Τσολάκη επίσης μου αρέσει πολύ.

Ο Γιώργος Λιάγκας είναι έξυπνο άτομο, δημιουργεί θέματα για να γίνεται κουβέντα. Ξεφεύγει καμιά φορά και δεν μου αρέσει ο τρόπος που κάνει εκπομπή.

Η Φαίη πρέπει να αλλάξει αυτό που κάνει αλλά ας μην περάσει στη βραδινή ζώνη».

«Οι Έλληνες ξέρουν τα πάντα και προτείνουν κιόλας. Ξέρουν από ψυχολογία, ξέρουν τι νιώθει ο άλλος πριν το πουν. Η αθώωση του κατηγορουμένου εξαρτάται από το τι θα πουν οι δημοσιογράφοι.

Από πλευράς δημοσιογραφίας μου λείπει ο Φρέντυ Γερμανός. Από παρουσιαστές ειδήσεων μου αρέσει η Έλλη Στάη και η Ράνια Τζίμα. Δεν με ενοχλεί που παίρνει θέση.

Με ενοχλεί όταν ο δημοσιογράφος παίρνει συνέντευξη και δεν κάνει γκριμάτσα».

«Λείπω 11 χρόνια από την τηλεόραση αλλά είχα πάει στο Ντουμπάι και έκανα! Εκεί δεν απαγορεύεται αυτά που λένε αλλά θέλουν να είναι ένα επίπεδο σωστό».

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ