2023-10-12 14:00:03
Φωτογραφία για Γιώργος Λιάγκας: «Αυτό είναι ανήθικο και ανέντιμο, να κριθούμε όλοι δημόσια γι’ αυτά που λέμε τώρα»
Με αφορμή την ομοφοβική δήλωση του Βασίλη Χιώτη, ο Γιώργος Λιάγκας και ο Βαγγέλης Περρής θέλησαν να τοποθετηθούν στο Πρωινό επί του θέματος.

Αρχικά, ο Βαγγέλης Περρής είπε: «Έχει αλλάξει όλο το πράγμα και το λέω εγώ γιατί επί χρόνια κάναμε εκπομπές χιούμορ. Βλέπω τα αποτελέσματα του χιούμορ πριν από 15 χρόνια και νιώθω πάρα πολύ άσχημα. Γιατί αν το δεις τώρα με τα σημερινά μάτια, δεν ήταν χιούμορ, αλλά ήταν τοποθετημένο απέναντι σε κάποιο πρόβλημα».

Στη συνέχεια, πήρε τον λόγο ο Γιώργος Λιάγκας και σημείωσε: «Μπράβο Βαγγέλη γιατί έκανες αυτοκριτική αυτή τη στιγμή που δεν την έχεις ξανακάνει. Δεν το έχεις ξαναπεί δημόσια και θέλω να πω κάτι. Όλοι στο παρελθόν πριν 15 χρόνια που η κοινωνία ήταν διαφορετική, οι ψυχολόγοι μας έλεγαν άλλα για το αν δύο παιδιά μπορούσαν να μεγαλώσουν με δύο άνδρες ή με δύο γυναίκες. Τότε έλεγαν ότι δεν μπορούν και τώρα βγαίνουν ορθώς και λένε ότι τα παιδιά θέλουν μόνο αγάπη. Και συμφωνούμε όλοι με τη θέση αυτή.

Η κοινωνία εξελίσσεται, οι απόψεις εξελίσσονται. Το χιούμορ εξελίσσεται. Ξέρεις τι γίνεται; Να κριθούμε όλοι μας δημόσια γι’ αυτά που τώρα λέμε. Που λέγαμε πέρσι και πρόπερσι. Τώρα αν ανατρέξουμε πριν από 15 χρόνια, επειδή εγώ σε μισώ ή εσύ με μισείς, που όλοι έλεγαν άλλα πράγματα, αυτό είναι ανήθικο και ανέντιμο».

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ