2023-10-13 07:00:02
Φωτογραφία για Αναβολή στην πρεμιέρα της Αναστασοπούλου  με την Αρένα του ΑΝΤ1...Αν κι ανακοινώθηκε ότι η εκπομπή θα κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου, τελικά η εκπομπή arena θα πάρει μία εβδομάδα αναβολή.

Έτσι, από την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου στις 24:00, η Μαρία Αναστασοπούλου μπαίνει για 2η χρονιά στην «ΑΡΕΝΑ» για να ερευνήσει, να καταγράψει και να αποκαλύψει την αθέατη πλευρά επίκαιρων ζητημάτων, με εύστοχο, ουσιαστικό λόγο, και δημοσιογραφικό ήθος.Η Μαρία Αναστασοπούλου και η δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής, μέσα από διεισδυτικά ρεπορτάζ, έρευνες, οδοιπορικά και συνεντεύξεις προσώπων που δεν μιλούν συχνά, θα φέρουν και φέτος στην «ΑΡΕΝΑ» αποκαλύψεις που θα συζητηθούν.  

Κάθε Τετάρτη βράδυ, ζωντανά στο στούντιο, η συζήτηση ξεκινά, όχι μόνο με τους καλεσμένους, αλλά και με τους τηλεθεατές που μπαίνουν στην «ΑΡΕΝΑ» μέσω live ψηφοφοριών και διαδραστικών μέσων.  

«ΑΡΕΝΑ», με τη Μαρία Αναστασοπούλου. Πρεμιέρα την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου και κάθε Τετάρτη, ζωντανά, στις 24:00.#Arena

 

Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Νεκτάριος Δεληγιάννης  

Αρχισυνταξία: Αντώνης Παπαδάκης

Δημοσιογραφική Ομάδα: Λίλιαν Τσουρλή, Λία Κοντοπούλου, Χριστίνα Τσιόκρη, Μάνος Φραγκιουδάκης Λάζος Μαντικός,, Ντέμυ Ντάβαρη, Βασίλης Γιαννούλης, Δώρα Γεωργιάδη, Αντώνης Δι

αμαντάκης, Βάσια Ηλιοπούλου

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ