2023-10-19 15:30:04
Φωτογραφία για Προσπαθούν να αναστήσουν το Παζάρι με τον Βρεττό... - Οι συμβουλές του Ανδρέα Μικρούτσικου...

 





Καλεσμένος στην εκπομπή “Super Κατερίνα” ήταν σήμερα ο Ηλίας Βρεττός, ο οποίος παρουσιάζει καθημερινά το “Πιο Μεγάλο Παζάρι” στον Alpha.



Για πρώτη φορά ο Ηλίας Βρεττος συναντήθηκε με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο οποίος ήταν και ο πρώτος και μακροβιότερος παρουσιαστής του Μεγάλου Παζαριού στο παρελθόν, με τον Ηλία να εκδηλώνει τη χαρά και τον θαυμασμό του που επιτέλους τον συναντά από κοντά.



Ο Ηλίας Βρεττός μίλησε για την εμπειρία του με το δοκιμαστικό αλλά και πως νιώθει που βρίσκεται για πρώτη φορά στη θέση του παρουσιαστή: «Ήταν σενάριο επιστημονικής φαντασίας αυτό που μου συμβαίνει. Με πήραν για δοκιμαστικό όπως με έχουν πάρει 3-4 φορές μέσα στα χρόνια για τηλεπαιχνίδια και πήγαινα για την εμπειρία κυρίως. Πήγα τελείως χαλαρός στο δοκιμαστικό για το Παζάρι γιατί δεν είχα το άγχος να πάρω τη δουλειά. Όταν μου είπαν ότι την πήρα κόντεψα να μου πέσει το τηλέφωνο από τα χέρια, εξεπλάγην. Λειτουργώ με μια παιδική αφέλεια, έχω μπει σαν παιδάκι στην τηλεόραση. Είχα άγνοια κινδύνου όταν με ρωτούσαν για τον Ανδρέα Μικρούτσικο και τον Χρήστο Φερεντίνο αλλά με άγχωσαν».



Φυσικά, ο Ανδρέας Μικρούτσικος έδωσε τις συμβουλές του στην παραγωγή του «Το Πιο Μεγάλου Παζαριού» για τα επόμενα επεισόδια ενώ αποκάλυψε ότι όταν βλέπει τον Ηλία στο παιχνίδι, τον κάνει να χαμογελάει. Και η πρώτη επαφή των δύο παρουσιαστών έκλεισε με μία ζεστή αγκαλιά.



Ωστόσο, μία μεγάλη έκπληξη περίμενε τον Ηλία Βρεττό στη συνέχεια, όταν μια φανατική τηλεθεάτρια πήρε τηλέφωνο στην εκπομπή, θέλοντας να μιλήσει μαζί του. Στην άλλη άκρη της γραμμής ήταν η γυναίκα του, Αναστασία Δεληγιάννη, αφήνοντας με το στόμα ανοιχτό τον αγαπημένο τραγουδιστή - παρουσιαστή: «Η γυναίκα μου είναι; Πλάκα μου κάνετε! Ποιος έπεισε την Αναστασία να βγει στην τηλεόραση που παθαίνει αναφυλαξία με αυτά; Δεν το πιστεύω ότι η Αναστασία βγαίνει και μιλάει. Μωρό μου, αγάπη μου, γυναίκα της ζωής μου, σ’ αγαπώ! Γι’ αυτό την αγαπάω γιατί ξεπερνάει τον εαυτό της κάθε φορά για εμένα» της είπε.



Το πρώτο πράγμα που είπε η Αναστασία ήταν ότι: «Είμαι η γυναίκα που δεν μπορείς να κάνεις παζάρι μαζί της» ενώ δήλωσε ότι είναι η μεγαλύτερη θαυμάστρια του και του κάνει παρατηρήσεις για το Πιο Μεγάλο Παζάρι.



«Χριστέ μου τι ζω σήμερα! Μου δίνει συμβουλές ο Μικρούτσικος, ακούω την Αναστασία στην τηλεόραση» αναφώνησε ο Ηλίας Βρεττός λίγο πριν και την τελευταία τηλεφωνική έκπληξη που του επεφύλασσε η εκπομπή, αυτή τη φορά από τον Στέλιο Ρόκκο.



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ