2023-11-05 14:30:04
Φωτογραφία για Μαρία Μπεκατώρου: «Θέλω να κάνω βραδινό, το έχω πει στο MEGA»

 



Την επιθυμία της να κάνει κάτι στη βραδινή ζώνη εξέφρασε μέσα από την τηλεοπτική της συνέντευξη στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι η Μαρία Μπεκατώρου. 

Η  παρουσιάστρια αφού είπε ότι «Είμαι μια χαρά» αποκάλυψε τι μπορεί να την εκνευρίσει:

«Κάποιες ημέρες υπάρχει και κάποιος εκνευρισμός, τον εκδηλώνω σε αυτούς που είναι κοντά μου και νιώθω ασφάλεια, αλλά όχι εκνευρισμό να τρελαίνομαι. Τρελαίνομαι αν μου παίρνουν μπροστά μου τη θέση πάρκινγκ. Εκεί θα ξεσπάσω μόνη μου στο αυτοκίνητο, θα πω ‘ανάθεμα την ημέρα που ξημέρωσε, που βρέθηκες μπροστά μου, γιατί σε άφησα να περάσεις’ αυτά. Γενικά δεν εκνευρίζομαι πάρα πολύ, δε θέλω να χαλιέμαι, αυτοπροστατεύομαι. Το δούλεψα μόνη μου, παλιά ήμουν και πιο παρορμητική, τα έπαιρνα πιο τοις μετρητοίς. Τώρα, δε δίνω και πολλή σημασία».





Σε ό,τι αφορά τώρα την τηλεοπτική της διαδρομή εδώ και χρόνια, η όμορφη παρουσιάστρια αποκάλυψε: «Μέσα από αυτήν τη διαδρομή που έκανα, κατέληξα ότι επαγγελματικά μού ταιριάζει η απόλυτη, καθαρή ψυχαγωγία

. Δε θέλω τα γύρω γύρω, με ζορίζουν. Εγώ περνάω ωραία εκεί και όταν περνάω κάπου ωραία δίνω και τον καλύτερό μου εαυτό και αυτό είναι που έχει αγαπήσει ο κόσμος. Μοιράζομαι τη χαρά μου μέσα από το γυαλί... Όταν είμαι εγκλωβισμένη δεν περνάω καλά εγώ, άρα δεν περνάει καλά και ο κόσμος. Εκεί είμαι ελεύθερη».



Αναφερόμενη σε ένα τηλεοπτικό πρότζεκτ που αγαπάει πολύ, το Your Face Sounds Familiar, η Μαρία Μπεκατώρου τόνισε: «Εκεί έμαθα να κάνω και τηλεόραση. Όταν έγινα γνωστή μέσα από το J2US με πήραν στο MEGA να κάνω το junior MasterChef, έκανα παράλληλα την εκπομπή στο ‘Τηλεάστυ’ αλλά ήταν μαγνητοσκοπημένο, και με φωνάζει ο Γιάννης Λάτσιος να κάνω το ‘Your face’. Πάλι το έκανα παράλληλα με το ‘Τηλεάστυ’, και με πατάνε στα βαθιά. Το βράδυ ήμουν με τις τουαλέτες, υπέρλαμπρη, και την άλλη μέρα πήγαινα και έκανα την εκπομπή μου εκεί. Είναι η ζωή μου αυτή, είναι η προίκα μου... Με πέταξαν στο πλατό και κολύμπησα και τα κατάφερα και εκεί έμαθα πάρα πολλά. Έμαθα πάρα πολλά και στο ‘Τηλεάστυ’. Έμαθα πώς να είμαι ελεύθερη και να κάνω ωραία τηλεόραση, όπως την ήθελα εγώ, νοικοκυρεμένα».



Στην ερώτηση για τα συναισθήματα που θα νιώσει όταν μάθει ότι έχει βρεθεί ο νέος παρουσιαστής του Your Face Sounds Familiar, όταν αυτό ξαναβγεί στον «αέρα», η Μαρία Μπεκατώρου παραδέχτηκε: «Το έχω αγαπήσει τόσο πολύ που νιώθω ότι είναι ένα με εμένα και ένα με την καριέρα μου. Όμως, βρίσκω τους μηχανισμούς και τα εκλογικεύω, τις περισσότερες φορές, τα πράγματα. Έκανε τον κύκλο του με εμένα, γιατί αφού ο ANT1 έχει τα δικαιώματα και έχουν τη διάθεση και πολύ καλά θα το κάνουν γιατί είναι ένα φοβερό σόου, να το βγάλουν, γιατί να μην το βγάλουν και με ένα πρόσωπο όπως είναι η Μπέττυ Μαγγίρα, που ήταν και εκεί, το έχει ζήσει».

Η Μαρία Μπεκατώρου δεν έκρυψε στη συνέχεια την επιθυμία της να βρεθεί ξανά στη βραδινή ζώνη. Μία επιθυμία που όπως είπε, γνωρίζει και το Mega. Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια είπε: «Εγώ το έχω πει στον διευθυντή μου, στον κ. Σούσουλα, που τον εκτιμώ αφάνταστα, ότι θέλω να κάνω κάτι βραδινό. Επιτέλους δηλαδή να έρθει αυτή η ώρα, να ξημερώσει αυτή η ημέρα που θα με πάρουν τηλέφωνο και θα μου πουν έλα από το MEGA, θα πάω στη Συγγρού, θα κάτσω στο γραφείο των συσκέψεων, θα δω κόσμο εκεί και θα μου πουν.



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ