2023-11-07 15:30:02
Φωτογραφία για Ο σχεδιασμός του Star για το β’ μισό της σεζόν – Στον αέρα το «First dates»;
Δεν έχει πάρει το «πράσινο φως» το «First dates» από το Star, που επανεξετάζει τη στρατηγική του για το β’ μισό της σεζόν με όρους μπάτζετ. Το dating show με παρουσιάστρια τη Ζενεβιέβ Μαζαρί, που αρχικά προοριζόταν για επαναφορά στο δεύτερο «ημίχρονο» της σεζόν, δεν έχει πάρει ακόμα εντολή για έναρξη της παραγωγής, ενώ υπάρχουν σοβαρές επιφυλάξεις για το αν τελικά το Star θα το εγκρίνει για comeback τους προσεχείς μήνες.

Αιτία είναι ότι το μπάτζετ του καναλιού για το υπόλοιπο της σεζόν επανεξετάζεται. Το «Masterchef», που βρίσκεται ήδη σε προχωρημένο στάδιο προετοιμασίας με στόχο να βγει στον αέρα στα μέσα Ιανουαρίου, έχει αυξημένο κόστος παραγωγής σε σχέση με πέρυσι, λόγω του υψηλού ανταγωνισμού που ανεβάζει τις αμοιβές των συντελεστών.

Επιπλέον, όπως αναφέρει η Reallife, στο πρόγραμμα του Star θα επιστρέψει η αστυνομική κωμική σειρά «IQ», ενώ θα συνεχίσει με μεγάλο αριθμό επεισοδίων η σειρά «Στα σύνορα», που έκανε πρεμιέρα με πολύ ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης. Με βάση αυτά τα στοιχεία, το «First dates» ενδέχεται να μείνει εκτός του σχεδιασμού του Star για το β’ μισό της σεζόν. Οι οριστικές αποφάσεις θα ληφθούν στα τέλη Νοεμβρίου.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ