2023-11-18 14:30:03
Φωτογραφία για Το «Σπίτι με το MEGA» κάνει πρεμιέρα απόψε - Πρώτος καλεσμένος ο ...
Το «Σπίτι με το MEGA», η αγαπημένη τηλεοπτική συνήθεια του Σαββατόβραδου, σηκώνει αυλαία για 5η σεζόν και μας υπόσχεται ξεχωριστά μουσικά ταξίδια.

Απόψε στις 22:00, το πιο φιλόξενο σπίτι της ελληνικής τηλεόρασης ανοίγει τις πόρτες του ξανά με οικοδεσπότες τη Ρούλα Κορομηλά και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη. Εκλεκτοί καλεσμένοι θα μας κρατούν συντροφιά κάθε Σάββατο, χαρίζοντάς μας μοναδικές βραδιές με όμορφες μελωδίες, κέφι, χαμόγελα, ειλικρινείς κουβέντες και άφθονη μουσική.

Στην πρώτη εκπομπή της σεζόν, ποδαρικό κάνει ο Θέμης Αδαμαντίδης. Ο αγαπημένος ερμηνευτής με την ιδιαίτερη λαϊκή φωνή, που έχει εξυμνήσει τον έρωτα με τα τραγούδια του, μας παρουσιάζει ένα αφιέρωμα γεμάτο από μεγάλες και διαχρονικές επιτυχίες και μας αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της πορείας του στην ελληνική δισκογραφία και της ζωής του.

Τραγούδια-σταθμοί τα οποία όλοι έχουμε σιγοτραγουδήσει θα ακουστούν στο αποψινό «Σπίτι με το MEGA», ξεσηκώνοντας τόσο τους καλεσμένους στο πλατό, όσο και το τηλεοπτικό κοινό. «Μα πού να πάω», «Στην καρδιά», «Τα μάζεψα τα πράγματα», «Το γιασεμί», «Συνήθης ύποπτος», είναι μερικά μόνο από τα αγαπημένα τραγούδια που θα ερμηνεύσει ο Θέμης Αδαμαντίδης με τον δικό του αισθαντικό τρόπο.


Η σκηνή της αγαπημένης μουσικής εκπομπής θα φιλοξενήσει και άλλους σημαντικούς καλλιτέχνες, φέρνοντας ήχους με άρωμα παράδοσης και αυθεντικού γλεντιού σε αυτό το «Σπίτι με το MEGA». Δίπλα στον Θέμη Αδαμαντίδη, η Κατερίνα Στανίση, μια από τις μεγαλύτερες λαϊκές φωνές, ανεβάζει τη διάθεση με τις επιτυχίες της. Ο Γιάννης Καψάλης, ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της σύγχρονης δημοτικής παράδοσης, μαζί με τον Θέμη Αδαμαντίδη παντρεύουν τους λαϊκούς με τους παραδοσιακούς ήχους προσφέροντάς μας μοναδικές μουσικές στιγμές.

Special guests ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης και βιρτουόζος του σαξοφώνου Γιώργος Κατσαρός, ο οποίος ανέδειξε τον Θέμη Αδαμαντίδη στα πρώτα του βήματα, αλλά και ο δεξιοτέχνης του μπουζουκιού και σημαντικός λαϊκός μουσικοσυνθέτης Θανάσης Πολυκανδριώτης.

Αγαπημένα πρόσωπα του MEGA και δημοφιλείς καλεσμένοι γίνονται μέρος αυτής της μεγάλης παρέας: Δανάη Μπάρκα, Κώστας Τσουρός, Νόνη Δούνια, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Δέσποινα Τσόκου, Πάνος Κατσαρίδης, Μένιος Σακελλαρόπουλος, Ζωή Κρονάκη, Βάσω Γουλιελμάκη.

Απόψε στις 22:00 το «Σπίτι με το MEGA» επιστρέφει και υπόσχεται μια αξέχαστη βραδιά, με αγαπημένα τραγούδια αλλά και στιγμές συγκίνησης.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ