2023-11-19 16:08:34
Φωτογραφία για Τέλος στις κλοπές -Η νέα τεχνολογία που κάνει τα αυτοκίνητα απόρθητα φρούρια

 



Η σύγχρονη τεχνολογία μπορεί να τα βάλει με τις σπείρες που κλέβουν αυτοκίνητα και να τελειώσει αυτό το διαρκώς αυξανόμενο φαινόμενο.

«Πονοκέφαλο» σε εκατοντάδες χιλιάδες ιδιοκτήτες ανά τον κόσμο έχουν προκαλέσει τα περιστατικά κλοπής αυτοκινήτων, που σημειώνονται σε καθημερινή βάση. Για να επιτύχουν, μάλιστα, τον σκοπό τους, οι σπείρες παραβιάζουν κάθε δικλίδα ασφαλείας, έχοντας ως «σύμμαχό» τους τη χρήση hi-tech συστημάτων.



Την τεχνολογία, ωστόσο, επιστρατεύουν και πολλές εταιρείες που δείχνουν αποφασισμένες να δώσουν τέλος στην παράνομη δράση των σπειρών, οι οποίες έχουν τρομοκρατήσει τους ιδιοκτήτες των Ι.Χ.



Σημαντικές προσπάθειες για την καταπολέμηση αυτού του φαινομένου καταβάλλει – μεταξύ άλλων – και η εταιρεία Continental, που δείχνει έτοιμη να παρουσιάσει ένα σύστημα αναγνώρισης προσώπου το οποίο αλλάζει τα δεδομένα και βάζει φρένο στη δράση των συμμοριών.



Ειδικότερα, οι πληροφορίες θέλουν την Continental να αποκαλύπτει ένα ακόμα πιο προηγμένο σύστημα αναγνώρισης προσώπου, μέσω της ψηφιακής οθόνης πολυμέσων, το οποίο εκτός του ότι θα κρατά τους κλέφτες μακριά, θα επιτρέπει στον ιδιοκτήτη να πραγματοποιεί ακόμα και ορισμένες από τις πληρωμές του.



Σε συνεργασία με την κατασκευάστρια εταιρεία υπέρυθρων και τρισδιάστατων καμερών Trinamix, η Continental ισχυρίζεται πως έχει δημιουργήσει το απόλυτο μηχάνημα, που μοιάζει σε μεγάλο ποσοστό με την αναγνώριση προσώπου που έχουν τα σύγχρονα smartphones.

Πηγή: carandmotor.gr

Δείτε τη συνέχεια εδώ 



Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ