2023-11-28 08:09:16
Φωτογραφία για Gov.gr Wallet: Έρχονται αλλαγές το 2024 – Τι νέο θα ενταχθεί

 



Στο πλαίσιο της αναβάθμισής του, τους επόμενους μήνες, το Gov.gr Wallet δεν θα αποτελεί μόνο εφαρμογή ψηφιακών εγγράφων αλλά θα φιλοξενεί και το MyAuto.

Δακτύλιος της Αθήνας: Είσοδος με ειδικό σήμα μέσω Gov.gr Wallet

Μάλιστα, έχει προχωρήσει ο διαγωνισμός για το έργο «Επέκταση λειτουργικότητας ψηφιακής εφαρμογής κινητών συσκευών και ψηφιακής πλατφόρμας Gov.gr Wallet».

Το αντικείμενο της σύμβασης του διαγωνισμού αποτελεί την επέκταση της λειτουργικότητας της υφιστάμενης υποδομής όσον αφορά τόσο στην εφαρμογή smartphone όσο και στην ψηφιακή υποδομή και την απαιτούμενη διαλειτουργικότητα (Mobile application, digital server – side back–ends, enterprise integration and interoperability) για την υποστήριξη νέων δυνατοτήτων.





Ποιες τρεις νέες δυνατότητες θα προσφέρει

Μέσω του συγκεκριμένου έργου το Gov.gr Wallet θα αναβαθμιστεί, περιλαμβάνοντας το MyAyto, προκειμένου να υποστηρίζει τις εξής δυνατότητες:

– Έκδοση Ψηφιακής Κάρτας MyAuto και παροχή υπενθυμίσεων Τεχνικού Ελέγχου ΚΤΕΟ

– Έκδοσης Αντιγράφου Ψηφιακής Ταυτότητας για προσωπική χρήση, με δυνατότητα διαμοιρασμού.

– Βελτιώσεις εφαρμογής και διαλειτουργικότητας

Η εφαρμογή αναμένεται να δίνει τη δυνατότητα σε χρήστη/κάτοχο ενός ή περισσότερων οχημάτων να προσθέτει την ψηφιακή κάρτα My Auto, που θα περιέχει πληροφορίες για την άδεια κυκλοφορίας, τέλη κυκλοφορίας, ΚΤΕΟ και την ασφαλιστική κάλυψη του οχήματος.



Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ