2023-12-04 14:30:05
Φωτογραφία για Νίκος Κοκλώνης: Απαντά για το θέμα της φούστας στο Fame Story – «Οποιαδήποτε άλλη ερμηνεία δόθηκε είναι εκ του πονηρού»
Ο Νίκος Κοκλώνης εξέδωσε ανακοίνωση αναφορικά με το πολύκροτο θέμα της φούστας στο Fame Story, η οποία παρουσιάστηκε στη Super Κατερίνα.

Ο παραγωγός και παρουσιαστής του ριάλιτι ανέφερε:

«Σχετικά με την εργασία που ανέθεσε στους σπουδαστές της Ακαδημίας του Fame Story η καθηγήτρια ενδυματολογίας, Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, θέλω να επισημάνω τα εξής:

-Ουδέποτε η κ. Κατσαΐτη ή οποιοσδήποτε συνεργάτης της παραγωγής κατεύθυνε, υποχρέωσε, ζήτησε ή ανάγκασε οποιονδήποτε τύπο ενδύματος (φούστα, σακάκι, παντελόνι κλπ).

-Η εργασία ήταν σαφής: Η επιλογή των ρούχων τα οποία θα χρησιμοποιούσαν (και όχι απαραίτητα θα φορούσαν, όπως διαρκώς επεσήμανε η κ. Κατσαΐτη) έγινε αποκλειστικά και μόνο από τους ίδιους τους σπουδαστές, με τη διαδικασία της ταχύτητας μέσα σε συγκεκριμένο χρόνο. Οι πλέον επιμελείς είχαν πολλές επιλογές που υπήρχαν στη διάθεσή τους περισσότερα ρούχα, ενώ οι λιγότερο επιμελείς είχαν να διαλέξουν από τα ρούχα που απέμειναν.


-Ο Γιάννης επέλεξε να συμμετέχει τελευταίος στη διαδικασία, με αποτέλεσμα τα διαθέσιμα ρούχα να είναι μόνο φούστες (καθώς μαθήτριες είχαν επιλέξει νωρίτερα από εκείνον σακάκια).

-Η κ. Κατσαΐτη τόνισε στον Γιάννη ότι για να συμμετέχει στην εργασία θα έπρεπε να χρησιμοποιήσει (και όχι φορέσει) οποιοδήποτε ρούχο έχει απομείνει. Η άποψη που εξέφρασε ο σπουδαστής – ότι πρέπει να φορέσει ένα από τα διαθέσιμα ρούχα- είναι καθαρά δική του ερμηνεία, παρότι του δόθηκε περαιτέρω χρόνος και διευκρινίσεις από την καθηγήτρια και τους υπόλοιπους σπουδαστές, καθώς και η επιλογή να τον βοηθήσουν, ώστε να παρουσιάσει την εργασία και να συμμετέχει στο μάθημα.

Όλα τα παραπάνω έχουν καταγραφεί και μεταδοθεί με σαφήνεια από την παραγωγή και τον τηλεοπτικό σταθμό.

Οποιαδήποτε άλλη ερμηνεία δόθηκε είναι ξεκάθαρα εκ του πονηρού και μεταφέρεται από ανθρώπους που προφανώς δεν έχουν δει το συγκεκριμένο γεγονός, αλλά επέλεξαν αποσπασματικά να δώσουν έναν “τίτλο” που είτε θα έκανε “θόρυβο” χωρίς να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, είτε σε άλλες περιπτώσεις να βλάψει σκόπιμα το πρόγραμμα».

Και η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη μίλησε στην εκπομπή και εξήγησε ότι ο συγκεκριμένος μαθητής επαναλαμβάνει τις ασυνεπείς συμπεριφορές μέσα στην ακαδημία ενώ διευκρίνισε ότι δεν του ζήτησε ποτέ να φορέσει τη φούστα αλλά να τη χρησιμοποιήσει.

«Καταλαβαίνω ότι ο Γιάννης σοκαρίστηκε όταν είδε τις φούστες αλλά του δόθηκε η ευκαιρία να διαχειριστεί τη συνθήκη. Ο Γιάννης είχε την ίδια στάση και στο προηγούμενό μου μάθημα και θεωρώ να με κρίνετε σαν αυστηρή επειδή θεώρησα ότι αυτό έπρεπε να πράξω απέναντι σε έναν μαθητή που δεν συμμορφώνεται.

Ουδέποτε θα υποχρεώναμε κάποιον να λειτουργήσει με έναν τρόπο που δεν αισθάνεται καλά» ανέφερε.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ