2023-12-21 18:57:19
Φωτογραφία για «Ψυχοκόρες» : Ο Β'κύκλος κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 5/1/2024
Οι «Ψυχοκόρες», μια από τις κορυφαίες δραματικές σειρές εποχής, που καθήλωσε κοινό και κριτικούς, επιστρέφουν από 5 Ιανουαρίου στις οθόνες μας, αποκλειστικά στο ANT1+.

Ο Α’ κύκλος έφερε μεγάλες ανατροπές στις ζωές όλων. Οι αδελφές Πολύζου χωρίστηκαν, η δύναμή τους διασπάστηκε, νέα δεδομένα χτύπησαν την πόρτα τους και τραυμάτισαν την ψυχή και το σώμα τους. Ο Β’ κύκλος βρίσκει όλους τους ήρωες να κινούνται σε τεντωμένο σκοινί, άλλοι εν γνώσει τους και άλλοι εν αγνοία τους.

Στο σπίτι της οικογένειας Αρδίτη, η Βασιλική, προδομένη πικρά από τον Παύλο, συνεχίζει την προετοιμασία για την εισαγωγή της στο Κολλέγιο. Τίποτα, όμως, δεν την έχει προϊδεάσει για όσα την περιμένουν μέσα στο καλά προστατευμένο περιβάλλον που της παρέχει η ευεργέτιδά της, Μάγια. Όλα θα ξεκαθαρίσουν σύντομα, αλλά το τίμημα θα είναι βαρύ.

Στο σπίτι της οικογένειας Νάτση, η Φρόσω δεν φαντάζεται μέχρι πού μπορεί να φτάσει η λαχτάρα της Ευανθίας να αποκτήσει παιδί. Παραμένει, λοιπόν, εγκλωβισμένη στο σπίτι του Ηλία, έγκυος και απόλυτα αποφασισμένη να κερδίσει ξανά όσα της στέρησαν βίαια. Θα καταφέρει, τελικά, να πάρει και πάλι τη ζωή στα χέρια της;


Στο σπίτι της οικογένειας Κοτρώτση, ο Κοσμάς κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να προστατέψει το όνομα και την εικόνα της οικογένειάς του, μετατρέποντας τη χρυσή φυλακή, στην οποία η Νέλλα ήταν κλεισμένη για χρόνια, στον προσωπικό της εφιάλτη. Η Δεσποινιώ φεύγει από το σπίτι και γυρίζει νέα σελίδα στη ζωή της στο πλευρό του Τάσου.

Όμως, παρόλο που όλα μοιάζουν με παραμύθι, θα πρέπει να καταλάβει αργά ή γρήγορα πως το κακό παραμονεύει σε κάθε της βήμα. Ολομόναχη πλέον, η Μαρίκα αποφασίζει να κάνει τα αδύνατα δυνατά για να ανακαλύψει πού βρίσκονται οι αδελφές της και να τηρήσει τον όρκο που έδωσε στη μάνα της.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ