2023-12-21 18:30:08
Φωτογραφία για Στον… αέρα η συμμετοχή της Μαρίνας Σάττι στο πρωτοχρονιάτικο σόου του Δήμου Αθηναίων



Θα τραγουδήσει η Μαρίνα Σάττι το «Πάει ο παλιός ο χρόνος» στο Σύνταγμα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ή θα φυλάξει δυνάμεις για τoν Μάιο του 2024, στη Eurovision, στο Μάλμε της Σουηδίας;

Στον αέρα βρίσκεται η πρωτοχρονιάτικη συναυλία με τη Μαρίνα Σάττι στην πλατεία Συντάγματος. Κακά τα ψέματα, βρισκόμαστε λίγες ημέρες πριν από το πρωτοχρονιάτικο σόου του Δήμου Αθηναίων στο Σύνταγμα, το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, θα πλαισιώσουν με τις μουσικές και τα τραγούδια τους η Μαρίνα Σάττι και ο Νίκος Πορτοκάλογλου, ενώ η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος θα αναλάβουν την παρουσίαση της εκδήλωσης.



Παρ’ όλα αυτά, ακόμη δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση ούτε έχει γίνει γνωστό αν θα τραγουδήσουν τελικά οι συγκεκριμένοι καλλιτέχνες. Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό συμβαίνει διότι η ΕΡΤ, λόγω της συμμετοχής της Μαρίνας Σάττι στη Eurovision, έχει τον απόλυτο έλεγχο πάνω στην καλλιτέχνιδα μέχρι τον Μάιο και αυτό ανακόπτει την ανακοίνωση των λεπτομερειών της εορταστικής εκδήλωσης στο Σύνταγμα. Ετσι, δεν έχει γίνει επίσημη ανακοίνωση για τη συναυλία και κανείς δεν ξέρει ποιοι καλλιτέχνες θα εμφανιστούν για να μας πουν «Καλή Χρονιά»!



Πάντως να σημειωθεί ότι η ΕΡΤ εξετάζει τη δυνατότητα ζωντανής μετάδοσης ολόκληρης της εκδήλωσης, αντί για τον περιορισμό σε ένα δεκάλεπτο για την αλλαγή του έτους. Αρα «τρέχει» μ’ έναν τρόπο το project προβολής που λέγεται «εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Eurovision για το 2024» και κάτι μας λέει ότι θα δούμε τη Σάττι να μας λέει τα κάλαντα στο Σύνταγμα στις 31 Δεκεμβρίου.

Πηγή: Espresso 



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ