2024-01-03 11:10:04
Φωτογραφία για Πάει OPEN το Fame Story; - Όλο το ρεπορτάζ...





Δυο περίπου εβδομάδες έχει που προβλήθηκε ο τελικός του Fame Story, λοιπόν, το οποίο έριξε αυλαία τις προηγούμενες μέρες στο Star, και ξεκίνησαν ήδη κουβέντες για νέο κύκλο και έκανε την εμφάνιση του και ένα τρέιλερ συμμετοχών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αλέξανδρου Κατσαρίδη στο youfly.com, αυτό δε σημαίνει απολύτως τίποτα καθώς έχουμε δει κι άλλες εκπομπές στο παρελθόν να βγάζουν τρέιλερ συμμετοχών και τελικά να μην πραγματοποιoύνται ποτέ. Από εκεί και πέρα και επι της ουσίας, όσον αφορά στο νέο κύκλο του fame story, από τη νέα βέβαια τηλεοπτική σεζόν, μπορεί να το δούμε -γιατί όχι- στο τηλεοπτικό σταθμό OPEN, όπου έχει αναλάβει το ψυχαγωγικό περιεχόμενο του καναλιού η εταιρεία παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη.

Και λέω OPEN, διότι έφτασε στα αυτιά μου, από παραπάνω από μια πηγές, πως υψηλόβαθμα στελέχη του STAR δεν προτίθενται να ανανεώσουν με νέο κύκλο το Fame story στο κανάλι της Κηφησιάς. Μοναδικό τους μέλημα για την ώρα, το MasterChef που έρχεται σε λίγες μέρες και η αναπροσαρμογή της prime time τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Αυτά βέβαια αλλάζουν, και είναι πολύς ο καιρός μέχρι τον επόμενο Οκτώβριο Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ