2024-01-28 09:40:05
Φωτογραφία για Μαρία Κορινθίου: H «αλλεργία» στους τοξικούς ανθρώπους και το ψυχικό «μάθημα» από το Πρωινό του ΑΝΤ1
Στην εκπομπή «Δύο στις 10» βρέθηκε καλεσμένη η Μαρία Κορινθίου το πρωί του Σαββάτου 27/1. Η ηθοποιός μίλησε στη Ζωής Κρονάκη και τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου για την αλλεργία στους τοξικούς ανθρώπους αλλά και για τη συνεργασία της στο Πρωινό του ΑΝΤ1.

«Έχω αλλεργία πια στους τοξικούς ανθρώπους, αλλά και στους ανθρώπους που δεν κουβαλάνε την αλήθεια τους. Πάντα η αλήθεια είναι όμορφη. Όλοι έχουμε σκιές, όλοι έχουμε ανασφάλειες, ο καθένας μας σε διαφορετικούς τομείς. Αλλά πάντα όταν κουβαλάς την αλήθεια σου σε αυτό, αυτό είναι η ομορφιά και πια η επικοινωνία που μπορεί να έχεις και με τον απέναντί σου», είπε αρχικά η Μαρία Κορινθίου.

Η Μαρία Κορινθίου είπε στη συνέχεια: «Στον ΑΝΤ1 ήταν μια δουλειά που δεν πέρασα καλά και το έχω δηλώσει, πάμε παρακάτω. Ήταν ένα μάθημα για μένα, ψυχικά. Εκείνη την ώρα λες “θεέ μου, τι μάθημα είναι αυτό που προσπαθείς να μου δώσεις;”. Εκείνη τη στιγμή δεν μπορούσα να το αντιληφθώ. Αλλά όταν πια έκατσα και ηρέμησα, φυσικά και είδα ποιο ήταν το μάθημά μου. Πρέπει να προστατεύομαι περισσότερο από τέτοιου τύπου ψυχολογικές και ψυχικές καταστάσεις και να με προετοιμάσει για άλλα πράγματα».

Σε ερώτηση για μια νέα ενδεχόμενη πρόταση για τηλεόραση, η Μαρία Κορινθίου απάντησε: «Φυσικά θα έβαζα δικά μου όρια και θα έδινα μεγαλύτερη προσοχή στη συνεργασία και τους συνεργάτες».

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ