2024-01-27 23:28:20
Φωτογραφία για Μέχρι το Πάσχα θα επαναλειτουργήσει το τρενάκι του Πηλίου
Ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ Παναγιώτης Τερζάκης, επικοινώνησε σήμερα το πρωί με τον βουλευτή Μαγνησίας Χρήστο Μπουκώρο, κατόπιν παρότρυνσης του υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών Νίκου Ταχιάου και τον ενημέρωσε σχετικά με τις εξελίξεις, για την επαναλειτουργία του τρένου του Πηλίου.

Σύνταξη ΦΡΟΣΩ ΠΑΥΛΟΥ

Συγκεκριμένα, ο κ. Τερζάκης υπογράμμισε ότι “το ύψος των ζημιών από την πρώτη καταγραφή φθάνει στο ποσό των 600.000 ευρώ, μια δαπάνη που μπορεί να καλύψει ο ΟΣΕ με ιδίους πόρους τόνισε χαρακτηριστικά.

Η δυσκολία του εγχειρήματος, έγκειται στο γεγονός ότι οι ζημιές και οι κατολισθήσεις στη γραμμή, έχουν γίνει σε σημεία που δεν υπάρχει εύκολη προσβασιμότητα από τα τεχνικά συνεργεία. Παρά τις δυσκολίες όμως, ήδη ετοιμάζονται τα τεύχη δημοπράτησης, οι διαγωνιστικές διαδικασίες θα ξεκινήσουν άμεσα και διαβεβαιώνω ότι μέχρι το Πάσχα θα επαναλειτουργεί 100% τόνισε ο κ. Τερζάκης.

Ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ, συμπλήρωσε πως γίνεται προσπάθεια για μεγαλύτερη σύντμηση του χρονοδιαγράμματος ώστε να επαναλειτουργήσει η γραμμή πολύ πριν από το Πάσχα, αν όμως καταφέρουν οι υπηρεσίες να ξεπεράσουν τα προβλήματα προσβασιμότητας πιο γρήγορα.

Ο Χρήστος Μπουκώρος ευχαρίστησε τον κ. Τερζάκη για την ενημέρωση, επεσήμανε πως έχει χαθεί αρκετός χρόνος και ζήτησε να γίνουν προσπάθειες ώστε να τηρηθεί απαρέγκλιτα το χρονοδιάγραμμα από τις υπηρεσίες του οργανισμού.

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Σταθμός ΟΣΕ  ΤΧ4
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Σταθμός ΟΣΕ ΤΧ4
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ