2024-02-06 13:30:02
Φωτογραφία για Βραδινή εκπομπή συζητά με τον Alpha η Σταματίνα Τσιμτσιλή;
Μπαίνοντας το φθινόπωρο του 2024 στην τελευταία χρονιά του τρέχοντος συμβολαίου της με τον Alpha η Σταματίνα Τσιμτσιλή συζητά το ενδεχόμενο να αναλάβει δεύτερο τηλεοπτικό ρόλο παράλληλα με την παρουσίαση της πρωινής της εκπομπής «Happy Day». 

«Κατά καιρούς δέχομαι προτάσεις για να κάνω κάτι παράλληλα με το Happy Day. Και τώρα συζητάμε κάτι πράγματα για τον σταθμό. Αν είναι ένα ενδιαφέρον concept που θα μπορούσα να νιώσω πως το κάνω σωστά και να μην επιβαρύνω το happy day, θα το έκανα. Δεν έχουμε βρει όμως ακόμα τι θα ήταν αυτό το διαφορετικό που θα μπορούσα να παρουσιάσω. 

Εγώ μέχρι και το 2025 είμαι στον Alpha οπότε δεν ανήκω στη λίστα των hot συμβολαίων που θα συζητηθούν» δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής «Fays Time» στον ΣΚΑΪ. Σύμφωνα με πληροφορίες του reader, το πρότζεκτ που έχει πέσει στο τραπέζι είναι ένα βραδινό σόου το οποίο θα προβάλλεται μια φορά την εβδομάδα και θα στηρίζεται σε λαμπερούς καλεσμένους. 

Πάντως, η όλη συζήτηση αυτή τη στιγμή είναι κάτι παραπάνω από πρόωρη καθώς προέχει τόσο για την παρουσιάστρια όσο και το κανάλι η συνέχεια της επιτυχίας της πρωινής εκπομπής.  

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ