2024-02-06 11:45:03
Φωτογραφία για Δημήτρης Παπανώτας: «Θα με ειρωνευτεί εμένα ο Γκουντάρας; Στην “Τατιάνα, τατιανιές”; Αλλού αυτά!»
Τη δυσαρέσκειά του σε κάποια λόγια που ειπώθηκαν από στόματος Γρηγόρη Γκουντάρα, στη Super Κατερίνα, δεν έκρυψε ο Δημήτρης Παπανώτας στον «αέρα» του Happy Day.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε για την αδιαθεσία της Κατερίνας Καινούργιου το πρωί της Δευτέρας και αποκάλυψε αν θα βγει στην εκπομπή της την Τρίτη, ωστόσο ο συνεργάτης της θέλησε να απαντήσει στην τοποθέτηση του Γρηγόρη Γκουντάρα προς το πρόσωπό του, η οποία φάνηκε ότι δεν του άρεσε.

«Πες και σε εμάς περαστικά, γιατί κι εμάς κόντεψε να μας στείλει στο νοσοκομείο χθες με ένα θεματάκι που έπαιξε», είπε ο Δημήτρης Παπανώτας και η Σταματίνα Τσιμτσιλή τον ρώτησε τον λόγο.

«Και κάποιος να ενημερώσει τον Γκουντάρα ότι το ΙΕΚ Παπανώτα το έχει τελειώσει και δεν το έχει καταλάβει», συνέχισε.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή πήρε ξανά τον λόγο και τον ρώτησε: «Εσύ όταν τα λες γιατί μπορείς να τα λες και οι άλλοι να μην απαντούν; Εσύ είσαι άνετος άνθρωπος».

«Ότι θα με ειρωνευτεί εμένα ο Γκουντάρας; Μην ανοίξω το στόμα μου. Απλά φαίνεται ότι είχε πολλή δουλειά η κυρία που το έφτιαχνε το βίντεο και δεν είδε όλες τις δηλώσεις μου, είδε αυτές που τη βόλευαν. Όχι αγάπη μου, κιτρινισμός σε εμένα; Στην Τατιάνα, τατανιές; Όχι σε εμένα αυτά! Αυτά αλλού!», ξεκαθάρισε ο Δημήτρης Παπανώτας.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ