2024-02-08 12:29:55
Φωτογραφία για Η Αννίτα Πάνια  μας λέει «NEXT PLEASE» στο OPEN - Πότε κάνει πρεμιέρα και ποιες μέρες θα παιζει;
Η μοναδική Αννίτα Πάνια έρχεται αυτό το Σάββατο στο OPEN για να μας βάλει…σε σειρά λέγοντας «NEXT PLEASE» στο πιο χαρούμενο, διασκεδαστικό και ευφάνταστο τηλεπαιχνίδι!

Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 15:00, η πάντα ανατρεπτική και γεμάτη ενέργεια και χιούμορ παρουσιάστρια, επιστρέφει ζωντανά στη  συχνότητα του  OPEN με ένα τηλεπαιχνίδι γνώσεων, αποφασισμένη να μοιράσει πολλά χρήματα και δώρα στους παίκτες αλλά και τους τηλεθεατές! Φρέσκο, γρήγορο, μοντέρνο και διαδραστικό, το NΕΧΤ PLEASE έρχεται να ξεσηκώσει τα απογεύματά μας.

Και οι εκπλήξεις μόλις αρχίζουν!

Οι παίκτες θα πρέπει να απαντήσουν σωστά σε ερωτήσεις γνώσεων για να συλλέξουν πόντους και να περάσουν στην επόμενη φάση. Εκεί είναι που τους περιμένουν τα «καλύτερα». Θα έρθουν αντιμέτωποι με δοκιμασίες τις οποίες  και θα έχουν πολύ λίγο χρόνο για να ολοκληρώσουν.

Η Αννίτα  τους βάζει δύσκολα και απαιτούνται γνώσεις, ταχύτητα αλλά και τύχη για να φτάσουν στον τελικό και να κερδίσουν το μεγάλο χρηματικό έπαθλο των 30.000 ευρώ.


Πλούσια δώρα και μεγάλα χρηματικά ποσά θα περιμένουν όμως και τους τηλεθεατές,  καθώς θα μπορούν να γίνουν μέλη της κεφάτης παρέας  και να δοκιμάσουν και οι ίδιοι την τύχη  τους κατά τη διάρκεια της εκπομπής, συμμετέχοντας  τηλεφωνικά στο παιχνίδι.

Το πιο ανατρεπτικό τηλεπαιχνίδι έρχεται στο OPEN και υπόσχεται να μας κρατήσει την καλύτερη παρέα!

«NEXT PLEASE» με την Αννίτα Πάνια: Πρεμιέρα το Σάββατο 10, Φεβρουαρίου στις 15:00 στο OPEN

 

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ