2024-02-08 11:51:22
Φωτογραφία για Πέμπτη, 8/2/2024: Εργασίες ημέρας

 



Μαθηματικά: Αρχικά, λύνουμε τα προβλήματα 4 και 6, στη σελίδα 10 του Τ.Ε., χρησιμοποιώντας δύο τρόπους επίλυσης για το καθένα, από τους οποίους ο ένας να είναι η απλή μέθοδος των τριών. Έπειτα, αφού συμβουλευτούμε την προηγούμενη ανάρτηση και τα λυμένα προβλήματα 1 και 2 (σελίδα 11 - Τ.Ε.), λύνουμε το πρόβλημα 3 (στην ίδια σελίδα), χρησιμοποιώντας την απλή μέθοδο των τριών για τα αντιστρόφως ανάλογα ποσά και έναν ακόμη τρόπο, όποιον θέλουμε εμείς.

Ιστορία: Διαβάζουμε με πολλή προσοχή τα υπογραμμισμένα του κεφαλαίου "Ο Φιλελληνισμός", με τη βοήθεια της σχετικής ανάρτησης και των πλαγιότιτλων/ερωτήσεων που φτιάξαμε στην τάξη.

Φυσική: Το ΦΕ1 "Ένας ακούραστος μυς - Η καρδιά" θα ολοκληρωθεί αύριο. Παρόλα αυτά εσείς μπορείτε να ξαναθυμηθείτε τη θεωρία και τις σημερινές παρατηρήσεις, όπως τα γράψαμε στην τάξη, με ένα απλό "Κλικ στη μάθηση" στην αντίστοιχη ανάρτηση.

Γεωγραφία: Διαβάζουμε πολύ καλά τα υπογραμμισμένα των κεφαλαίων 18 και 19, ανατρέχοντας και στο εκπαιδευτικό υλικό των αντίστοιχων αναρτήσεων (δείτε εδώ κι εδώ). Κλείνοντας, συμπληρώνουμε τις εργασίες 1, στη σελίδα 29, και 1, στη σελίδα 30 του Τ.Ε..

klikstimathisi
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ