2024-02-13 18:34:10
Φωτογραφία για Πάνος Βλάχος: Ο πατέρας του είχε διοριστεί διοικητής σε νοσοκομείο κατά την πρώτη θητεία του Άδωνι Γεωργιάδη – Η απάντηση του υπουργού Υγείας
Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει ο στίχος «Μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε» που τραγούδησε ο Πάνος Βλάχος σε ένα live του στη Θεσσαλονίκη.

Για τον συγκεκριμένο στίχο τοποθετήθηκε τόσο ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, όσο και ο δημοσιογράφος, Άρης Πορτοσάλτε.

Σήμερα (13/2) μέσα από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, η δημοσιογράφος Κέλλυ Χεινοπώρου αποκάλυψε ότι ο πατέρας του Πάνου Βλάχου είχε διοριστεί στο παρελθόν διοικητής σε νοσοκομείο, ενώ υπουργός Υγείας ήταν ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Σύμφωνα με την δημοσιογράφο: «Το Νοέμβριο του 2013, ο υπουργός Υγείας ο Άδωνις Γεωργιάδης διορίζει νέους διοικητές σχεδόν σε όλα τα νοσοκομεία. Έτσι λοιπόν διόρισε και τον πατέρα του ηθοποιού. Διορίστηκε πρόεδρος στη διοίκηση των νοσοκομείων Αιτωλοακαρνανίας, δηλαδή στα δύο νοσοκομεία Αγρινίου και Μεσολογγίου».

«Βρήκα χθες το βράδυ και το ΦΕΚ υπογράφει ο ίδιος ο Γεωργιάδης τον Φεβρουάριο του 2014. Δεν μακροημέρευσε στο συγκεκριμένο νοσοκομείο ο πατέρας του ηθοποιού, έμεινε λίγο περισσότερο από ένα χρόνο. Μάλιστα όταν ήρθε η κυβέρνηση Τσίπρα σχεδόν εκδιώχθηκε με καταγγελίες σε βάρος του.


Μεταξύ των καταγγελιών σε βάρος του πατέρα του ηθοποιού ήταν ότι εξαπέλυσε απειλές σε ειδικευόμενους γιατρούς όταν εκείνοι βρίσκονταν σε κινητοποίηση», πρόσθεσε η Κέλλυ Χεινοπώρου.

Ακόμα σημείωσε ότι: «Υπήρξε και ένα πόρισμα καταπέλτης σε βάρος του από το Σώμα Επιθεωρητών Υγείας και παραιτήθηκε ενάμιση χρόνο μετά».

Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε σε σχετική ερώτηση, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή της Κάτιας Μακρή και το Μάνου Νιφλή. Συγκεκριμένα, όταν ο κύριος Γεωργιάδης ρωτήθηκε για το αν ισχύει ότι κατά την πρώτη του θητεία στο υπουργείο Υγείας είχε διορίσει τον πατέρα του Πάνου Βλάχου, ο υπουργός Υγείας απάντησε:

«Moυ είναι άγνωστο. Κάπου το διάβαζα κι εγώ. Δεν ξέρω όταν διορίζω κάποιον ποια είναι τα παιδιά του ούτε ποια θα είναι η εξέλιξη των παιδιών του στην πορεία. Δεν έχω κάτι με αυτή την οικογένεια, και να τον είχα διορίσει τι θα σήμαινε αυτό; Δεν το ξέρω, θα το κοιτάξω. Αλλά να ξεκαθαρίσω κάτι. Εγώ τον κύριο Πάνο Βλάχο δεν έχω την τιμή να τον γνωρίζω προσωπικά, αλλά μπορώ να πω ότι μου είναι πολύ συμπαθής. Και στην “Μουρμούρα” τον έβλεπα και στο άλλο σίριαλ που παίζει τώρα είναι πολύ καλός. Συμπαθής μου φαίνεται, ευγενής μου φαίνεται. Τώρα, το γιατί αποφάσισε να κάνει αυτό το πράγμα, αν θέλετε έτσι μία περισσότερο πατρική γνώμη, τον εαυτό του βλάπτει. Είσαι ένας άνθρωπος που έχει πάει καλά η καριέρα σου, τώρα χρειάζεται να κάθεσαι να ονομάζεις στη σκηνή, που είναι και επικίνδυνο… Για φαντάσου δηλαδή αύριο να με σκότωνε κανένας. Που έχω γίνει στόχος πολλές φορές. Δηλαδή θα χαιρόταν ο κύριος Βλάχος αν με σκοτώνανε αύριο;».

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ