2024-02-16 17:42:22
Φωτογραφία για Σκαι: Η αλλαγή στρατηγικής για την επόμενη σεζόν  - Τι θα γίνει με τον Αυτιά;
Σε αλλαγή στρατηγικής προχωρούν στον Σκαι από την ερχόμενη σεζόν. Ο φάκελος ψυχαγωγία δεν είχε την εξέλιξη που περίμεναν τα στελέχη του σταθμού με αποτέλεσμα να επιστρεφουν προς ολοταχώς προς την ενημέρωση η οποία και καθιέρωσε σε μεγάλο βαθμό το κανάλι του Φαλήρου.

Συγκεκριμένα, ολόκληρη  η πρωινή ζώνη θα είναι ενημερωτική με τους Αταίριαστους να παραμένουν στη θέση τους και να προστίθεται ακόμη μια ενημερωτική εκπομπή όπως ακριβώς άλλωστε συμβαίνει το καλοκαίρι.

Παράλληλα, θα δημιουργηθεί ακόμη μια ζωντανή ενημερωτική ζώνη αυτή τη φορά στην late night ζώνη και συγκεκριμένα στο 11 με 2 το βράδυ. Για το λόγο αυτό έκανε ραντεβού και η Αναστασία Γιαμαλη προ καιρού όπως σας είχα πρώτη αποκαλύψει, χωρίς ακόμα να έχει υπάρξει απόφαση για το πρόσωπο που τελικά θα επιλέγει. Η μόνη αμιγώς ψυχαγωγική ζώνη θα είναι η πραιμ και συγκεκριμένα το 9 με 11 που φαίνεται πως αναλαμβάνει και με ενισχυμένη ρόλο ο Ατζουν Ιλιτζαλι ο οποίος και βγαίνει ενισχυμένος μετά την εμπλοκή του με τα ποδοσφαιρικά.


Ωστόσο ο μεγάλος πονοκέφαλος αυτή τη στιγμή στον Σκαι ακούει στο όνομα Γιώργης Αυτιάς και ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του σε περίπτωση τελικά που κατέβει στις ευρωεκλογές. Μάλιστα, φαίνεται πως αυτή τη στιγμή υπερισχύει η άποψη της μεσοβέζικης λύσης να υπαρκτό αρχικά αντικατάσταση εκ των έσω επιλέγοντας μια προσωρινή λύση για το 4μηνο που ακολουθεί και στη συνέχεια αφού δουν τα διαθέσιμα πρόσωπα από τα ανταγωνιστικά κανάλια βάσει των συμβολαίων που λήγουν.

Ωστόσο, αυτό που φαίνεται να μην υπολογίζει ο άμεσα εμπλεκόμενος είναι ότι πλέον ο Σκαι δεν είναι το κανάλι που ήταν κάποτε και φυτώριο δημοσιογράφων. Οι εποχές αυτές πέρασαν καθώς το κανάλι μετα από σωρεία λαθών δεν κράτησε τα πρόσωπα που το ίδιο δημιούργησε και αυτά πέταξαν… σε ανταγωνιστικά κανάλια που και καλύτερα τα πλήρωσαν και εκπομπές τους έδωσαν. Άρα η εξίσωση στο θεμα Αυτιάς γίνεται ολοένα και πιο δύσκολη αλλά και πιο επισφαλής για τον σταθμό με τους δημοσιογράφους που μπορούν να αναλάβουν τη συγκεκριμένη εκπομπή να βρίσκονται στα δάχτυλα του ενός χεριού και οι περισσότεροι μάλιστα καπαρωμένοι σπό άλλες εκπομπές.

Γράφει η Τίνα Μεσαροπούλου (tinasmess)

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ