2024-02-22 11:55:02
Φωτογραφία για Ελεονώρα Μελέτη: «Δυο τρεις παρουσιαστές ήταν αρκετά ενοχλημένοι από το δίδυμο του Breakfast@Star»
Με αφορμή τα όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας για τις εκπομπές που ασχολήθηκαν με το κλίμα που επικρατεί στην εκπομπή του -μία από αυτές ήταν και το Breakfast@Star-, η Ελεονώρα Μελέτη αναρωτήθηκε κατά τη διάρκεια του Mega Καλημέρα:

«Ο Ετεοκλής πού ξέρει ότι δεν περνούν καλά στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα; Για να βγάλεις συμπεράσματα χρειάζεται κάποια χρόνια εμπειρία, έτσι λέει η επιστήμη τουλάχιστον. Για να καταλήξεις σε ένα συμπέρασμα πρέπει να τριφτείς πάρα πολύ πάνω σε μία υπόθεση, αλλιώς δεν μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα».

Στη συνέχεια, η Ελεονώρα Μελέτη αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό που ήταν η ίδια παρούσα. «Ήμουν τις προάλλες σε ένα κάλεσμα τηλεοπτικό με ανθρώπους της τηλεόρασης και ήταν 2-3 που ήταν αρκετά ενοχλημένοι από το δίδυμο του Breakfast@Star. Θεωρούν ότι κάνουν αφιλτράριστα σχόλια για πρόσωπα.

Μάλιστα, χαρακτηριστικά, ο ένας από αυτούς που ήταν εκεί έλεγε ότι εγώ δεν μπορώ να τους θεωρήσω συναδέλφους μου τα παιδιά, είναι πολύ νωρίς ακόμα για να τους θεωρήσω συναδέλφους, οπότε δεν λαμβάνω υπόψιν τα σχόλια τα οποία λέγονται τηλεοπτικά από τους ίδιους. Σε αυτό το θέμα διαφώνησα γιατί τα γνωρίζω προσωπικά τα παιδιά και τα υποστήριξα πολύ, αλλά αυτό ήταν που ακούστηκε», είπε χαρακτηριστικά η Ελεονώρα Μελέτη.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πέμπτη, 22/2/2024: Εργασίες ημέρας
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πέμπτη, 22/2/2024: Εργασίες ημέρας
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ