2024-02-23 13:00:05
Φωτογραφία για Ο Γιώργος Αυτιάς φεύγει (;) και επιστρέφει στον κανάλι πρόσωπο του κοντινού παρελθόντος;
Υπό αναδιάταξη η πρωινή ενημέρωση στον ΣΚΑΪ. Το νέο σενάριο για το πρωινό του Σαββατοκύριακου στη θέση του Γιώργου Αυτιά   λόγω της διαφαινόμενης μετακόμισης του Γιώργου Αυτιά που τώρα παρουσιάζει το «Καλημέρα» στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου στο Ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.

Πληροφορίες αναφέρουν πως στον ΣΚΑΪ διερευνουν εναλλακτικές λύσεις. Το όνομα του Νίκου Στραβελάκη ακούστηκε έντονα τα τελευταία 24ωρα χωρίς προς το παρόν ο δημοσιογράφος να έχει δεχθεί επίσημα πρόταση από τον ΣΚΑΪ.

Ο έμπειρος δημοσιογράφος ως γνωστόν αποχώρησε από το κανάλι του Φαλήρου το καλοκαίρι του 2022 όπου παρουσίαζε επί χρόνια το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σαββατοκύριακου για να αναλάβει την αντίστοιχη θέση στο Open.

Η αποχώρηση του Νίκου Στραβελάκη από τον ΣΚΑΪ έγινε απολύτως ομαλά με τον ίδιο να διατηρεί άψογες σχέσεις με τον τηλεοπτικό σταθμό του Φαλήρου. Το συμβόλαιο του Νίκου Στραβελάκη με το Open λήγει το καλοκαίρι οπότε ακόμη και εάν επιστρέψει στο Φάληρο, αυτό δεν μπορεί να συμβεί πριν την έναρξη της νέας σεζόν το προσεχές φθινόπωρο.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ