2024-04-13 05:41:39
Φωτογραφία για Μετρό: Κλειστός ο σταθμός «Κορυδαλλός» το Σαββατοκύριακο
Για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, ο ΟΑΣΑ δημιούργησε προσωρινά την κυκλική λεωφορειακή γραμμή Χ50 «Σταθμός Αγία Μαρίνα - Σταθμός Νίκαια»

Εκτός λειτουργίας θα τεθεί το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Απριλίου, ο σταθμός «Κορυδαλλός» στη γραμμή 3 του Μετρό, λόγω εργασιών για την εγκατάσταση νέου εξοπλισμού ηλεκτρονικού εισιτηρίου.

kathimerini.gr

Σύμφωνα με τον ΟΑΣΑ, από τη Δευτέρα που ο σταθμός «Κορυδαλλός» θα λειτουργήσει και πάλι κανονικά, οι επιβάτες θα χρησιμοποιούν τον εξοπλισμό που υπήρχε ήδη (επικυρωτικά και αυτόματα μηχανήματα πώλησης), εγκατεστημένο σε νέες θέσεις.

Για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, κατά τη διάρκεια της διακοπής λειτουργίας του σταθμού, ο ΟΑΣΑ προχώρησε στη δημιουργία προσωρινής κυκλικής λεωφορειακής γραμμής Χ50 «Σταθμός Αγία Μαρίνα – Σταθμός Νίκαια», η οποία θα λειτουργήσει το Σάββατο και την Κυριακή.

Ειδικότερα, η προσωρινή γραμμή Χ50 θα πραγματοποιεί στάσεις επιβίβασης και αποβίβασης κατά αντιστοιχία με τις στάσεις του Μετρό.

Αναλυτικά:

Κάθοδος

Σταθμός «Αγία Μαρίνα» επί της Ιεράς Οδού

Σταθμός «Αγία Βαρβάρα» επί της Λεωφόρου Ελευθ. Βενιζέλου

Σταθμός «Κορυδαλλός» επί της οδού Ταξιαρχών

Σταθμός «Νίκαια» επί της οδού Γέμελου

Ανοδος

Σταθμός «Νίκαια» επί της οδού Γρεβενών

Σταθμός «Κορυδαλλός» επί της οδού Διαμαντίδη – Δημητρακοπούλου

Δημαρχείο – Σταθμός «Αγία Βαρβάρα» επί της Λεωφόρου Ελευθ. Βενιζέλου

Σταθμός Αγία Μαρίνα επί της Ιεράς Οδού

Γραμμή Χ50 Σάββατο 13/4 – Τελευταίο δρομολόγιο στις 01:45

Γραμμή Χ50 Κυριακή 14/4 – Τελευταίο δρομολόγιο στις 00:40

Οι επιβάτες μπορούν επίσης να μετεπιβιβάζονται στη λεωφορειακή γραμμή 830 που διασυνδέει τον σταθμό «Κορυδαλλός» με τον σταθμό «Αγία Βαρβάρα».

Σημειώνεται πως οι γραμμές που διέρχονται από τον σταθμό «Κορυδαλλός» και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για πρόσβαση στην ευρύτερη περιοχή του σταθμού, είναι οι 750, 806, 809, 810, 830, 831 και 842.

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ