2024-05-22 10:10:03
Φωτογραφία για Η Σταματίνα Τσιμτσιλή διαψεύδει με τη σειρά της τον Γιώργο Λιάγκα: «Προλαβαίνεις να ψάξεις και να το διασταυρώσεις»
Τις τελευταίες μέρες η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Γιώργος Λιάγκας έχουν έρθει σε μεγάλη κόντρα, με φόντο τον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη και του Τάιλερ Μακμπέθ.

Όλα ξεκίνησαν από τη στιγμή που η παρουσιάστρια του Happy Day αποκάλυψε πως ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα τραγουδήσει στον συγκεκριμένο γάμο.

Ο Γιώργος Λιάγκας βγήκε τότε και διέψευσε το ρεπορτάζ της Σταματίνας, ενώ μία μέρα μετά η παρουσιάστρια απάντησε στον συνάδελφό της.

Ο παρουσιαστής του Πρωινού απάντησε εκ νέου χθες με τη σειρά του και σήμερα ήρθε ξανά η ώρα της Σταματίνας Τσιμτσιλή να διαψεύσει όσα είπε χθες ο Γιώργος Λιάγκας.

«Θα έχετε δει μια ιστορία που έχει ξεκινήσει από το γάμο του κυρίου Κασσελάκη, ένα δικό μου ρεπορτάζ που διαψεύστηκε από τον Γιώργο Λιάγκα, ενώ εγώ επανήλθα και το υποστήριξα. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που τους αρέσουν οι ίντριγκες και οι κόντρες ειδικά on air, προτιμώ να τα λύνω στο τηλέφωνο. Δεν είμαι από τους δημοσιογράφους που είναι της λογικής “έλα να βγάλουμε τα ρεπορτάζ μας να τα μετρήσουμε και να δούμε ποιο είναι το μεγαλύτερο και το πιο έγκυρο”», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.


Η Σταματίνα Τσιμτσιλή πρόσθεσε: «Αλλά επειδή πιέστηκα από αυτή την κατάσταση κι επειδή έχω φίλους που όταν μου λένε μια πληροφορία, δεν μου τη λένε για να με εκθέσουν. Κι εγώ διασταυρώνω τις πληροφορίες μου από όλες τις πλευρές. Σήμερα, Γιώργο μου, αναγκάζομαι να το πάω κι ένα βήμα παραπέρα και να σας αποδείξω πως αυτό που είπα όχι μόνο ήταν αληθές, αλλά υπάρχει κι ένα άλλο παρασκήνιο που θα το πω με συγκεκριμένες αποδείξεις. Εγώ τον Γιώργο τον εκτιμώ και είμαι από τους συναδέλφους που τον έχουν στηρίξει στα δύσκολα».

Λίγο αργότερα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή επανήλθε και διέψευσε την ατάκα του Γιώργου Λιάγκα, που είπε πως «το ρεπορτάζ λέει ότι ο Στέφανος, για λόγους πολιτικούς, ποτέ δεν θα έβαζε έναν celebrity να τραγουδήσει στον γάμο του, γιατί θα έδινε λάθος μήνυμα».

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε πως τον Απρίλιο ο Στέφανος Κασσελάκης είχε κάνει επίσημη πρόταση στον Χρήστο Μάστορα, προκειμένου να αναλάβει τη διασκέδαση των καλεσμένων στο γάμο του.

«Γιώργο, εσύ το έκανες προσωπικό, εμένα δεν μου αρέσει να μπαίνω σε κόντρες. Αυτό το “κύριε Γιώργο”, “κυρία Σταματίνα” μου φαίνεται αστείο κι επίσης κοιμάμαι πολύ ήσυχη τα βράδια», είπε η Σταματίνα και στη συνέχεια προχώρησε στη διάψευση του ρεπορτάζ του Γιώργου Λιάγκα.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε: «Γιώργο μου, θα προχωρήσω το ρεπορτάζ και θα πω το εξής και αυτό που θα πω μπορείς να το διαπιστώσεις. Δεν είναι ο πρώτος celebrity τραγουδιστής που κλήθηκε από τον κύριο Κασσελάκη για να τραγουδήσει στο γάμο του. Υπήρξε πρότερη πρόσκληση σε κάποιον άλλον, στον Χρήστο Μάστορα. Ο Χρήστος δέχθηκε επίσημη πρόταση τον Απριλίο, με αποδείξεις που υπάρχουν, να είναι ο καλλιτέχνης που θα αναλάβει να διασκεδάσει τους καλεσμένους του κυρίου Κασσελάκη. Η βασική διάψευση του δικού μου ρεπορτάζ, ότι η επιλογή του Κασσελάκη δεν θα ήταν ποτέ ένας celebrity τραγουδιστής γιατί θα περνούσε τα λάθος μηνύματα, καταρρίπτεται.

Αφού λοιπόν αρνήθηκε ο Χρήστος Μάστορας, προφανώς ο κύριος Κασσελάκης πήγε σε άλλες λύσεις. Εκεί έρχεται και κουμπώνει το δικό μου ρεπορτάζ, ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Γιώργο μου, σε καλώ να το ψάξεις και να βγεις στην εκπομπή σου να το πεις, ότι είχε κάνει επίσημη πρόταση στα τέλη Απριλίου στον Χρήστο Μάστορα. Άρα, καταρρίπτεται η διάψευση του ρεπορτάζ, που διέψευσες… Εγώ μένω σε αυτό, ο Γιώργος προλαβαίνει να ψάξει και να διασταυρώσει και να δει ότι υπήρξε πρόσκληση σε celebrity τραγουδιστή».

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ