2024-05-22 10:45:03
Φωτογραφία για Η νέα σειρά «Αρχελάου 5» μετακινεί την Παραλία...
Μετά την περιπλάνηση σε ειδυλλιακά μέρη όπως τα Μάταλα της Κρήτης («Παραλία») και σε φανταστικά νησιά όπως η Αρσινόη («Ηλέκτρα»), η ΕΡΤ επιστρέφει μέσω της μυθοπλασίας στο κέντρο της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα στο Παγκράτι.

Στην κεντρική αθηναϊκή συνοικία θα διαδραματίζεται η νέα καθημερινή σειρά, την οποία εξετάζει η ΕΡΤ για την προσεχή σεζόν. Σύμφωνα με πληροφορίες της Real πρόκειται για κωμική σειρά που φέρει τον τίτλο «Αρχελάου 5». Η σειρά, σε παραγωγή της εταιρείας «Αργοναύτες», βασίζεται σε πρωτότυπο σενάριο και η υπόθεση αφορά στους ενοίκους μιας πολυκατοικίας στο κέντρο της Αθήνας στο ισόγειο της οποίας ανοίγει ένα μπαράκι.

Η σειρά «Αρχελάου 5» είναι η επικρατέστερη για να πάρει το «πράσινο φως» από την ΕΡΤ και να αποτελέσει την τρίτη καθημερινή σειρά που θα καλύψει μέρος της prime time, πιθανότατα στο slot των 21:00, ενώ η «Παραλία» αναμένεται την προσεχή σεζόν να μετακινηθεί λίγο νωρίτερα.

Αυτό που εκκρεμεί είναι το κάστινγκ, ενώ η ΕΡΤ θα δώσει τελική έγκριση εφόσον έχει πλήρη εικόνα και για τους ηθοποιούς που θα δηλώσουν... διεύθυνση την «Αρχελάου 5».

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ