2024-05-23 11:00:04
Φωτογραφία για Πολλά τα σενάρια και τα πρόσωπα για το ΣΚ του ΑΝΤ1...
Ενα γρίφο λύνουν στον ΑΝΤ1, δυο προβλήματα δημιουργούνται άμα τη λύση του. Κι αυτό γιατί όπως όλα δείχνουν ναι μεν ο κύβος ερρίφθη για τη ζώνη του Σαββατοκύριακου στο κανάλι του Αμαρουσίου, ωστόσο, η διαμόρφωσή της και τα πρόσωπα είναι αυτά που δημιουργούν επιπλέον πονοκέφαλο στον σταθμό.

Ετσι, μπορεί η Φαίη Μαυραγάνη να αποχωρεί από τον ΑΝΤ1, ωστόσο, η ζώνη δεν θα χαθεί αφού το μπάτζετ βρέθηκε. Τα σενάρια όμως είναι πολλά και μάλιστα υπάρχουν πολλές ανατροπές τόσο σε εκπομπές όσο και πρόσωπα. 

Σήμερα μάλιστα είναι και το περιβόητο ραντεβού με την Μαρία Αναστασοπούλου και τον ΑΝΤ1 αναφορικά με το αν θα παραμείνει στο κανάλι – το θέμα “Καλημέρα Ελλάδα” έχει λήξει όπως σας είχα αναφέρει – που θα καθορίσει εν πολλοίς τις επόμενες κινήσεις των στελεχών του καναλιού. Θα αποδεχθεί η δημοσιογράφος την πρόταση του ενημερωτικού πρωινού του ΣΚ που είναι και η επικρατέστερη ή μήπως θα θελήσει να ενεργοποιηθεί η απογευματινή ζώνη τις καθημερινές; 


Πάντα υπάρχει στον ορίζοντα και το σενάριο να φύγει εντελώς αλλά κάποιοι στο εσωτερικό του σταθμού το θεωρούν απίθανο. Όπως και να έχει με ή χωρίς τη Μαρία, το κανάλι έχει αποφασίσει να υπάρξει ζώνη Σαββατοκύριακου αλλά ακόμα παραμένει ασαφές πως θα διαμορφωθεί αυτή, αν θα υπάρξουν δυο εκπομπές όπως τώρα ή μια με δυο ενότητες – ενημέρωση και ψυχαγωγία – από τις 8 έως και τις 12, σαν και αυτή που είχαν προτείνει τις καθημερινές σε Σκορδά – Λιάγκα πριν το πρόσφατο τηλεοπτικό διαζύγιο των δυο τους.

Μάλιστα, εκτός από το όνομα της Μπέττυς Μαγγίρα έχει πέσει στο τραπέζι και έχει γίνει και μια διερευνητική κρούση και στην Φαίη Σκορδά από τον Νίκο Χριστοφόρου για να αναλάβει τη ζώνη του ΣΚ στο πλαίσιο που σας προανέφερα. Το σκεπτικό των υπευθύνων έχει να κάνει με τα λεγόμενα “εμπορικά”. Ναι μεν η Μπέττυ είναι ένα πρόσωπο που πιστεύει πολύ το κανάλι ωστόσο δεν θεωρείται τόσο δυνατή στο κομμάτι αυτό, όπως άλλωστε και ο Γιώργος Λιάγκας. Η Φαίη από την άλλη είναι σίγουρο ότι μπορεί να δώσει μια ανάσα στον σταθμό ωστόσο η ίδια πολύ δύσκολα θα άφηνε την πρόταση του MEGA για καθημερινό για να κάνει κάτι το Σαββατοκύριακο.

Πάντως, το σενάριο της ενοποίησης των ζωνών και των εκπομπών δεν έχει απομακρυνθεί καθόλου με ή χωρίς τη Φαίη. Είναι ένα σενάριο που παίζει ακόμα και με τη Μπέττυ Μαγγίρα, η οποία μάλιστα θα κάνει ραντεβού τις επόμενες μέρες και αμέσως μετά τη Μαρία Αναστασοπούλου με τα στελέχη του ΑΝΤ1. Η ίδια, πάντως, η Μπέττυ έχει ξεκινήσει να κάνει επαφές με πρόσωπα ώστε να μην περιμένει την τελευταία στιγμή για να στελεχώσει την εκπομπή της σε περίπτωση που όλα πάνε καλά με τον σταθμό και συνεχίσει στον ΑΝΤ1.

Γράφει η Τίνα Μεσσαροπουλου (tinasmess)

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ